Başkan Vekili Kırlı'dan Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Vekili Kırlı'dan Taziye Ziyareti

Başkan Vekili Kırlı\'dan Taziye Ziyareti

Muş’un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden İbrahim Eren’in açılı ailesini ziyaret ederek, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

03.02.2018 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden İbrahim Eren'in açılı ailesini ziyaret ederek, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta otobüsle Hatay'dan memleketleri Malazgirt ilçesine gelirken yaşanan talihsiz kazada hayatını kaybeden 7 kişiden biri olan İbrahim Eren'i açılı ailesini ziyaret eden Kaymakam Soner Kırlı, talihsiz genç ile aynı koltukta yolculuk yapan kardeşi, annesi, babası ve 3 yıl önce evlendiği eşine sabır temennisinde bulunarak taziyelerini iletti. Kazayı duyduğu zaman çok üzüldüğünü ifade eden Kaymakam Kırlı, "Bende geçtiğimiz yıllarda ailem ile birlikte çok büyük bir kaza atlatmıştım. Acınızı derinden paylaşıyorum. Allah siz kederli ailesine sabır versin. Bunun yanında diğer kaybettiğimiz 6 vatandaşımızın da ailelerine sabır diliyorum, Allah rahmet eylesin. 28 yaralı vatandaşımıza Allah şifa versin" dedi.

Gurbete gönderdiği iki evladımdan birini kaybettiğini ifade eden acılı anne, duygularını ifade etmekte güçlük çekti. Acılı anne Gülçin Eren, "Benim iki oğlum çalışmak için Gaziantep'e gitmişlerdi. Eşine telefon ederek 'ben yoldayım geliyorum' demiş. Hatta kahvaltı bile yapmayın birlikte yapalım demiş. Çocuklarımı beklerken televizyon izliyordum. Baktım televizyonda kaza haberi bir otobüs kaza yapmış çok sayıda ölü ve yaralı var diye söylüyorlardı. Ne bilim meğer benim izlediğim kazada çocuklarımda varmış. Apar topar buradan çıktık Muş'a gittik. Bana dediler İshak yoğun bakımda, İbrahim ise iyi dediler. Sonradan öğrendim ki İbrahim canım evladım, Muş Devlet Hastanesi morgundaymış. Evladım daha yeni evlenmişti. 3 yıllık evliydi. İki tane kızı vardı. Biri 2 yaşında diğeri ise 10 aylıktı. Boynumuz bükük kaldı. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Vekili Kırlı'dan Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement