Başkan Yağcı'dan Okul Ziyaretleri - Son Dakika
Yaşam

Başkan Yağcı'dan Okul Ziyaretleri

Başkan Yağcı\'dan Okul Ziyaretleri

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaları kapsamında Kozabirlik İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

04.01.2018 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaları kapsamında Kozabirlik İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Belirli zamanlarda okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı ziyarette öğrenci ve öğretmenlerin görüş ve önerilerini aldı. Öğrenciler tarafından büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğretmen ve öğrencilerin yeni yılını tebrik etti.

Yapmış olduğu ziyarette açıklama yapan Başkan Yağcı, "Belirli zaman dilimlerinde yapmış olduğumuz gibi bugün de bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehberlik eden ve çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı okullarımızda ziyaret etme fırsatı bulduk. Kozabirlik İlkokulunu ziyaret ederek, idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya geldik. Bilecik'imize, farklı illerden gelen ve hayata ilişkin görüş ve tecrübelerine çok önem verdiğimiz öğretmenlerimize; belediye çalışmalarımız ile yeni projelerimiz hakkında bilgi verirken, değerli öğretmenlerimizin yapacağımız çalışmalar hakkındaki görüş ve önerilerini dinledik. Bu anlamda çok önem verdiğimiz idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin görüşlerini alıyoruz. Toplumumuzun büyük bir değeri olan çok değerli öğretmenlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum " ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Yağcı'dan Okul Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement