Talas'ta 2022 yılının ilk değerlendirme toplantısı yapıldı - Son Dakika
Güncel

Talas'ta 2022 yılının ilk değerlendirme toplantısı yapıldı

Talas\'ta 2022 yılının ilk değerlendirme toplantısı yapıldı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Kaymakam Yaşar Dönmez ile 2022 yılının ilk değerlendirme toplantısında muhtarla buluştu.

12.02.2022 10:06  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Kaymakam Yaşar Dönmez ile 2022 yılının ilk değerlendirme toplantısında muhtarla buluştu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Yalçın, Kaymakam Dönmez ile birlikte Akçakaya Mahallesi'nde Talas Belediyesi ve hayırseverler tarafından yaptırılan sosyal tesiste muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantının açılışında konuşan Akçakaya muhtarı Adem Ayrancı, sosyal tesis ve diğer hizmetlerden dolayı Başkan Yalçın'a teşekkür etti.

Başkan Yalçın ise 2022'nin özellikle kırsal mahalleler için bir atak yılı olacağını kaydetti.

Muhtarlık müessesesinin zor ve devletin ilk kademesi olduğunu belirten Yalçın, "Biliyorsunuz çarşamba günleri Mevlana Mahallesi'nde Şeffaf Oda'da vatandaşlarımızı dinliyoruz. Belediye olarak ocak, şubat ve mart aylarında vatandaşımıza bir yarasına merhem olmak için başta emeklilerimiz olmak üzere ayda 250 TL yardım yapacağız. Çarşamba veya perşembe Allah nasip ederse meclisten karar çıkacak. Biz size başvurular şu şekilde olacak diye söyleyeceğiz. Sizden ricamız mahallenizde ve köyünüzde ihtiyaç sahiplerini yönlendirin. Duymayan kalmasın. O insanların mutluluğu da sizi mutlu eder." ifadelerini kullandı.

Kaymakam Dönmez ise Talas Belediyesinin yaptığı hizmetleri takdir ettiklerini vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Talas'ta 2022 yılının ilk değerlendirme toplantısı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement