Başkan Yalçın'dan 'Okuma-Yazma' Seferberliğine Tam Destek - Son Dakika
Yaşam

Başkan Yalçın'dan 'Okuma-Yazma' Seferberliğine Tam Destek

Başkan Yalçın\'dan \'Okuma-Yazma\' Seferberliğine Tam Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonluğunda gerçekleştirilen "Okuma-Yazma Seferberliği" kampanyası Tepebaşı Halk Eğitim Merkezi’nde yoğun ilgi ile devam ediyor.

13.04.2018 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonluğunda gerçekleştirilen "Okuma-Yazma Seferberliği" kampanyası Tepebaşı Halk Eğitim Merkezi'nde yoğun ilgi ile devam ediyor.

Eskişehir Tepebaşı Halk Eğitim Merkezi'nde başlatılan programa; AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Yönetim Kurulu üyeleri ve Tepebaşı Halk Eğitim Müdürü Abuzer Tanrıverdi ziyarette bulunarak çalışmaları yerinde inceledi. Eğitimcilerin ve kursiyerlerin azmini tebrik ettiğini dile getiren Başkan Yalçın, "Yakın zaman önce Cumhurbaşkanımız ve eşi kıymetli hanımefendi Emine Erdoğan 'Okuma - Yazma Seferberliği' başlattı. Geçmiş dönemde imkansızlıklar sebebiyle okuma yazma öğrenemeyen kişilere yönelik çok başarılı bir çalışma. Bizlerde bu seferberliği destekliyor ve tüm vatandaşlarımızdan bu seferberliğe destek olmalarını bekliyoruz" dedi.

2 bin 145 öğrenci eğitim alıyor

Eskişehir genelinde yoğun katılımın gözlemlendiği seferberlikte bin 861 kadın, 284 erkek öğrenci olmak üzere, toplam 2 bin 145 öğrenci eğitim alıyor. Tepebaşı Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim alan kursiyerler ile sohbet eden Yalçın, ağırlıklı olarak bayanların bu kursa katılım sağlamalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kursiyerler de bu ziyaretten çok memnun olduklarını ifade etti.

Öte yandan, 'Okuma - Yazma Seferberliği' programına katılmak isteyen vatandaşların; Valilik, Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, muhtarlıklar ve okullara başvurmalarının yeterli olduğu öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Yalçın'dan 'Okuma-Yazma' Seferberliğine Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 5 bin kişi iftar programında bir araya geldi
    20:43 Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 5 bin kişi iftar programında bir araya geldi

    Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofraları iftar programına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Programda, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Prof. Dr. Mustafa Karataş da konuşma yaptı. İftarın ardından semazen gösterisi yapıldı.

  • Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi
    20:37 Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi

    Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da bir düğün salonunda iftar programı düzenledi. Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, programda ramazanın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, kurumun vakıf kültürü ve geleneği gereği iyilik ve takvada yarışan bir kimliğe sahip olduğunu belirtti. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.


Advertisement