Şampiyon muaythai sporcuları Başkan Yalçın'ı ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Şampiyon muaythai sporcuları Başkan Yalçın'ı ziyaret etti

Şampiyon muaythai sporcuları Başkan Yalçın\'ı ziyaret etti

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Türkiye Muaythai Federasyonu bünyesinde yarışan ve dünya ikincisi olan Kayseri ekibini ve teknik heyetini makamında ağırladı.

16.01.2022 10:16  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Türkiye Muaythai Federasyonu bünyesinde yarışan ve dünya ikincisi olan Kayseri ekibini ve teknik heyetini makamında ağırladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 98 ülkeden sporcuların katıldığı Tayland'da gerçekleşen Dünya Muaythai Şampiyonası'nda ikinci olarak dereceye giren sporcular Sercan Koç, Ezgi Keleş, Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Halil Demir, Milli Takımlar Sportif Direktörü ve antrenör Göksel Cingöz ve İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu, Başkan Yalçın'ı ziyaret etti.

Muaythai sporu hakkında bilgi veren Asbaşkan Demir, Türkiye'yi dünyada temsil etmekten mutluluk duyduklarını belirterek, 5 altın, 7 gümüş ve 9 bronz madalya aldıklarını belirtti.

Başkan Yalçın'ın spora ve sporcuya daima destek verdiğini ifade eden Demir, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu ise Kayseri'nin sportif bir kültüre sahip olduğunu belirtti.

Aynı zamanda özel harekat polisi olan Ulu, Yalçın'a özel harekat polis beresi ve Ziya Gökalp'in "Türkleşmek, İslamlaşmak Muasırlaşmak" isimli kitabını hediye etti.

Antrenör Cingöz de Kayseri ekibi olarak muaythai sporuna ilk başladıklarında ilk antrenmanlarını Talas'ta yaptıkları belirterek, "Muaythai A klasta ilk final oynayan sporcumuz Talaslı, yine ilk dünya şampiyonumuz Ali Doğan da Talaslıdır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şampiyon muaythai sporcuları Başkan Yalçın'ı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement