10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Güncel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilaz Özdoğan ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

10.01.2021 10:44  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilaz Özdoğan ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, mesajında, gazeteciliğin hem zor hem de sorumluluğu büyük bir meslek olduğunu belirtti.

"Gazetecilik, halkın gözü ve kulağı olan ve bu haliyle kamuoyunun haber alma hakkını yerine getiren önemli bir meslektir" ifadelerini kullanan Yalçın, şunları kaydetti:

"Elinde fotoğraf makinesi veya kamerası ile soğuk sıcak demeden zor şartlar altında haber peşinde koşan muhabirinden sayfasını çizen, haberini montajlayan ekibe kadar tüm gazeteciler gerçekten önemli bir işe imza atmaktadırlar. Her türlü sıkıntıya rağmen binbir güçlükle gazete çıkaranların, yayıncılık yapanların çabaları takdire şayandır. Bu önemli görevi yürüten gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ediyor, Çalışan Gazeteciler Günü'nün mesleki açıdan olumlu gelişmelere vesile olmasını diliyorum."

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da önemli bir misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerin mesai saati gözetmeksizin, vatandaşları bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadelenin takdire şayan olduğunu aktardı.

Özdoğan, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen gazetecilere sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar diledi.

AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu da bağımsız, tarafsız ve ilkeli basının, toplumsal kalkınmanın, gelişmenin ve demokratikleşmenin en önemli unsurlarından olduğunu belirtti.

Basın ahlak kurallarına uygun yapılan yayınların açık ve şeffaf toplum kültürünün gelişmesine katkı sağladığına dikkati çeken Çopuroğlu, şöyle devam etti:

"Bu nedenle yazılı ve görsel basın yayın organları, toplumun sesi, gözü ve kulağı durumundadır. Ulusal ve yerel medya, ilimizde üstlenmiş olduğu misyonuyla gece gündüz, yaz kış demeden daima bağımsız ve gerçekleri tüm çıplaklığı ile halkımıza sunarak çoğulcu bir demokrasinin önemini bir kez daha ortaya koymuştur. Vatandaşlarımızın ülkemizde ve dünyadaki gelişmelerden zamanında ve objektif bir şekilde haberdar olmasını sağlayan, her türlü zor şartlara rağmen görev bilincini kaybetmeyen fedakar basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dilerim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ'lı Kayseri'de yakalandı
    09:32 Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ'lı Kayseri'de yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ üyesi şahıs yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini engellemek amacıyla çalışma yaptı. Operasyon sonucunda 5 şahıs gözaltına alındı ve işlemleri devam ediyor.

  • Buldan Belediye Başkanı, Düğün Salonu ve Parkın Kirasını İptal Etti
    09:27 Buldan Belediye Başkanı, Düğün Salonu ve Parkın Kirasını İptal Etti

    Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala pazarlık usulü ile kiralanan Belediye Düğün Salonu ile Alparslan Türkeş Parkı'nın sözleşmesini kamu zararı oluştuğu gerekçesiyle iptal etti.

  • Hatay'da depremzedeler yeni konutlarında yaşamaya başladı
    09:26 Hatay'da depremzedeler yeni konutlarında yaşamaya başladı

    Hatay'ın Payas ilçesinde yapılan TOKİ konutlarına taşınan depremzedeler, yeni evlerinde yaşamanın heyecanını yaşıyor. Abik ailesi, yeni yuvalarında kurban keserek ailelerini ağırladı. Depremzedeler, devlet ve milletin yardımlarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

  • Mersin'de toplu taşıma hizmetlerinde kalite ve güvenlik ön planda
    09:23 Mersin'de toplu taşıma hizmetlerinde kalite ve güvenlik ön planda

    Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, yaz sezonunda yapılacak çalışmalar için toplu taşıma kooperatifleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, toplu taşıma hizmetlerinde kalite ve güvenliği artırmak için yapılacak düzenlemeler ve önlemler konuşuldu. Vatandaşların memnuniyetini artırmak için geri bildirim mekanizmaları oluşturulması ve sürücülerin eğitimine odaklanılması kararlaştırıldı.

  • Yüksekova'da 5 metreyi bulan karda yol açma çalışmaları sürüyor
    09:20 Yüksekova'da 5 metreyi bulan karda yol açma çalışmaları sürüyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde nisan ayına rağmen Doski Vadisi'nde yer alan Bostancık köyüne önceden inen çığdan dolayı 5 metreyi bulan karda yol açma çalışması yapılmaktadır. Hakkari İl Özel İdaresi ve Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, Bostancık köyünün yolunda çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Kepçe boyunu aşan karda ilerlemekte güçlük çeken ekipler, çığ tehlikesine rağmen gece gündüz çalışmalarına devam etmektedir.

  • FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı
    09:19 FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı

    Kayseri'de terör örgütü FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü, hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari emniyet müdürünün hücre evinde saklandığını tespit ederek operasyon düzenledi. Şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement