Başkan Yalçın, Geçmiş Olsun Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika
Yaşam

Başkan Yalçın, Geçmiş Olsun Ziyaretlerinde Bulundu

Başkan Yalçın, Geçmiş Olsun Ziyaretlerinde Bulundu

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede çıkan yangında zarar gören hayvan sahibinin evine giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

22.09.2017 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede çıkan yangında zarar gören hayvan sahibinin evine giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, "İlçemizde sebebi henüz belli olmayan yangında hayvanı telef olan Turgay Yetim kardeşimize Beşikli Mahallesi Muhtarımızı Mehmet Keleş ile geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Allah beterinden saklasın. Yangın esnasında 1 adet düve duman zehirlenmesinden yanarak telef oldu. Pazaryeri Belediyesi olarak kardeşimizin bir nebze olsun yanında olduğumuzu göstermek için kendisine 1 adet düve hediye ettik. Enkazı da Pazaryeri Belediye çalışanları kaldırarak moral motivasyonunu arttırmaya çalıştık. Her zaman hemşehrilerimizin yanındayız. İnşallah bugünleri hep birlikte atlatacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Allah böyle kötü günler bizlere yaşatmasın" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Yalçın, Geçmiş Olsun Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement