Başkan Yalçın Yeni Doğum Yapan Annelerin Anneler Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Yaşam

Başkan Yalçın Yeni Doğum Yapan Annelerin Anneler Günü'nü Kutladı

Başkan Yalçın Yeni Doğum Yapan Annelerin Anneler Günü\'nü Kutladı

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Anneler Günü programı kapsamında Eskişehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yeni doğum yapmış anneleri ziyaret etti.

13.05.2018 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Anneler Günü programı kapsamında Eskişehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yeni doğum yapmış anneleri ziyaret etti.

Başkan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, yeni doğum yapmış annelerin bu özel günlerini hazırladıkları hediyelerle kutladılar. Yeni annelere hayırlı olsun dileklerini ileten Yalçın, "Annelerimiz insanoğlunu dünyaya getirmekle onurlandırılmış en kıymetli varlıklarımızdır. Yılmadan ve yorulmadan bizlere iyiyi, doğruyu, güzeli öğreten hayattaki ilk öğretmenimiz annelerimizi yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalıyız. Sevgi, saygı ve minnet duygusuyla her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek hepimizin en önemli vazifesidir. Bu özel günde ilk defa ve tekrar anne olan kadınlarımızı ziyaret ederek sevinçlerine ortak olduk. Her evladımızın vatana, millete ve ailesine hayırlı evlatlar olmasını diliyorum. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş bütün annelerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" açıklamalarında bulundu.

Yeni doğum yapan anneler de Anneler Günü'nde gelen sürpriz ziyaretten çok mutlu olduklarını ifade ederek, Başkan Yalçın'a teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Yalçın Yeni Doğum Yapan Annelerin Anneler Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement