Başkan Yaman'a Gönüllü Stk'lardan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaman'a Gönüllü Stk'lardan Ziyaret

Başkan Yaman\'a Gönüllü Stk\'lardan Ziyaret

Dilovası'nda faaliyet gösteren derneklerin bir araya gelerek geçtiğimiz aylarda kuruluşunu yapan Dilovası Dernekler Birliği ile kısa adı DİKOP olan Dilovası Koruma ve Geliştirme Platformu üyeleri Belediye Başkanı Cemil Yaman'ı ayrı ayrı ziyaret...

10.04.2013 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası'nda faaliyet gösteren derneklerin bir araya gelerek geçtiğimiz aylarda kuruluşunu yapan Dilovası Dernekler Birliği ile kısa adı DİKOP olan Dilovası Koruma ve Geliştirme Platformu üyeleri Belediye Başkanı Cemil Yaman'ı ayrı ayrı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Başkan Cemil Yaman'ı ilk ziyareti Dilovası Dernekler Birliği yaptı. Dönem başkanlığını Eşref Öner ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyarette Dernekler Birliğinin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Dilovası'ndaki derneklerin yaptığı çalışmalar ve faaliyetleri hakkında sohbetler edilerek, Dernekler Birliği'nin önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmalar hakkında da dönem başkanı Eşref Öner bilgiler verdi.

Başkan Yaman daha sonra kısa adı DİKOP olan Dilovası Koruma ve Geliştirme Platformu üyelerini kabul etti. DİKOP üyeleri de belediye başkanı da Dilovası'yla ilgili konularda çeşitli konularda görüş ve düşüncelerini aktardılar.

Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçedeki STK'ları çok önemsediğini belirterek, "Hizmetlerimizin harcında sizlerin fikri hep olmuştur ve olacaktır. Çünkü hepimiz bu kentin daha gelişkin ve yaşanabilir bir kent olması için ortak bir çalışma içerisindeyiz" dedi.

Dilovası Dernekler Birliği ve DİKOP üyeleriyle çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan Başkan Yaman, "Anadolu Kültürleri Buluşuyor" festivalinin bu yıl 3.'sü tüm derneklerin katılımının sağlanarak bir ay boyunca ilçemizde şölen havasında kutlanacaktır. Sizlerin de burada fikirsel katkılarınız bu şölenimizin daha heyecanlı geçmesi, ilçe halkımızın tamamını kucaklamasını ve herkesin de kendinden bir parça bulmasına vesile olacaktır" dedi.

(UU)

10.04.2013 16: 53: 20

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaman'a Gönüllü Stk'lardan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement