Başkan Yavaşoğlu, Çamköy'de Omuzlarda Taşındı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yavaşoğlu, Çamköy'de Omuzlarda Taşındı

Başkan Yavaşoğlu, Çamköy\'de Omuzlarda Taşındı

Germencik Belediye Başkanı ve CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Yavaşoğlu, seçim çalışmasına Çamköy’den devam etti.

18.02.2014 05:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik Belediye Başkanı ve CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Yavaşoğlu, seçim çalışmasına Çamköy'den devam etti.

30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Germencik Belediye Başkanı ve CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Yavaşoğlu, yeni projelerini Çamköy halkıyla paylaştı. Her geçen gün yaptığı mitinglerle daha büyük ilgi gösterilen Dr. Ahmet Yavaşoğlu'nu Çamköy halkı büyük bir coşku ve heyecanla karşıladı. Konuşmasının sonunda aracına kadar omuzlarda taşınan Dr. Ahmet Yavaşoğlu, Çamköy halkının sıcak uğurlamasıyla meydandan ayrıldı.

Görev süresi içerisinde Germencik'e kazandırdıkları yatırımlar ve yeni projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Ahmet Yavaşoğlu, "5 yıllık hizmet süresinde, 2009 seçimlerindeki projelerimizin büyük bir çoğunluğunun yanında fazladan hizmetler ekleyerek tamamlamanın haklı guruyla karşınıza geldim. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatı" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yavaşoğlu, Çamköy'de Omuzlarda Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement