Başkan Yavaşoğlu, Gençleri Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Yavaşoğlu, Gençleri Sevindirdi

Başkan Yavaşoğlu, Gençleri Sevindirdi

Germencik Belediye Başkanı Dr.

02.12.2013 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yavaşoğlu, Dağyeni köyüne ziyaret ettiği gençlere futbol topu ve forma hediye etti.

Germencik Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yavaşoğlu, ilçeye bağlı Dağyeni köyünü ziyaret etti. Köyde bulunan tüm kahvehaneleri gezerek, burada bulunan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yavaşoğlu, köy sakinlerinin sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Başkan Yavaşoğlu, burada yaptığı konuşmada; "Yaklaşık 4,5 yıldan bu güne ilçemizde Belediye Başkanlığı görevini yapıyorum. Bu güne kadar sadece ilçeden sorumluyduk. Aydın ilimizin büyükşehir olması sebebiyle bundan sonra bizde Germencik Belediyesi olarak bize bağlı olan 3 belde ve 27 köyümüze hizmet götüreceğiz. Amacımız herkese eşit mesafede yaklaşarak hizmeti de aynı şekilde ayrım yapmadan yapmaktır. Çünkü ilçemizde de aynı şekilde 4,5 yıldır bu hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İlçemizde çok işler yaptık, verdiğimiz sözleri fazlasıyla yerine getirdik ve daha fazlasını yapmaya devam ediyoruz. Hepimizin bildiği gibi 4,5 yıl önce ki Germencik' le bugün ki Germencik' in arasında çok fark yarattık. Bu sadece Germencik'lilerin sözleri değil, Germencik' te yaşamayan dışarıdan takip eden birçok kişi tarafından söyleniyor ve takdir ediliyoruz. Bundan sonra da hizmetlerimizi Aydın Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte çok daha iyi bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunun örneği de herkesin gözü önündedir. Çünkü yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu.

Dağyeni köyü ziyaretinin son bölümünde halı sahada maç yapan gençlerle bir araya gelen Başkan Yavaşoğlu, köyün gençlerine futbol topu ve Germencik Belediyesi yazılı formalar hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yavaşoğlu, Gençleri Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement