Başkan Yavuzer Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Yavuzer Güven Tazeledi

Başkan Yavuzer Güven Tazeledi

AK Parti Kumluca 5. Olağan İlçe Başkanlığı Genel Kurulu toplantısı Kumluca Belediyesi Düğün Salonu’nda yapıldı.

15.11.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kumluca 5. Olağan İlçe Başkanlığı Genel Kurulu toplantısı Kumluca Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı.Olağan Genel Kurul'a tek aday olarak katılan mevcut İlçe Başkanı Arif Yavuzer, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

Toplantıya, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Başkanı Mustafa Köse, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çevre ilçelerin teşkilat başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, delegeler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Divan teşekkülünün ardından konuşmalara geçildi. Açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Arif Yavuzer, "Bugüne kadar Kumluca halkının refah ve mutluluğu için hizmet ettik. Yeniden göreve talibiz. Teveccühlerinizle yeniden yönetime geldiğimizde yeniden büyük Kumluca'yı inşa etmek için çalışacağız" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise konuşmasında, "Bizim kongrelerimiz bayram ve şölen şeklinde geçiyor. Çünkü bizde makam hırsı yoktur. Bizde hakka ve halka hizmet vardır. Bizim partimiz hizmet odaklıdır. Diğer partilerin ilçe ve il kongrelerinde sandalyeler havada uçuşmaktadır. Bu yüzden partimizin sürekli önü kesilmeye çalışılmaktadır. Kumluca Belediye Başkanımız hakka ve halka hizmet noktasında çalıştığı için 4'üncü dönem belediye başkanı seçilmiştir. Bizim derdimiz halkımızın derdidir" ifadelerini kullandı.

Tahmini bütçe, geçmiş hesap bilançosunun okunmasından sonra seçimlere geçildi.

Seçimlerde toplam 400 delegeden 345'i oy kullandı. 345 oy alan Arif Yavuzer yeniden ilçe başkanı seçildi. Seçimler sonucu yeni yönetim ise Muharrem Şahin, Bekir Paslıkılınç, Mustafa Resul Ceylan, Zafer Çetin, Zeynep Körpe, Aydın Akkın, Fevzi Güzel, Hatice Kızılkaya, Ayşe Turgut, Mutlu Baykara, Mehmet Nacakçı, Ayşe Akkelle, Huriye Torun, İsa Bircan, Nilgün Aydın, Şükran Öner, Adem Çoban, Ahmet Karakuş, Tuncay Avcıoğlu, Rafet Okulu, İzzet Yıldırım, Ramazan ilkuçan, Erol Uysal, Şevket Yanar'dan oluştu.

İl Delegeleri ise Arif Yavuzer, Hüsamettin Çatinkaya, Mehmet Songur, Eyüp Parçaoğlu, Erdeniz Yavuz, Dilek Cengiz, Ergun Nacakçı, Ali Kurşunlu, Yusuf Evran, Şefik Durdaş, Mustafa Çetin, Metin Okur, Arif Yaşar, Cevdet Kahraman, Cenap Altıntaş, Arif Şen, İbrahim Kaplan, Mehmet Yorgancı, Erol Uysal, Nazif Uslu, İzzet Yıldırım, Mustafa Resul Ceylan, Bekir Paslıkılıç getirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yavuzer Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement