Başkan Yazgı Tarım Platformu ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Yazgı Tarım Platformu ile Bir Araya Geldi

Başkan Yazgı Tarım Platformu ile Bir Araya Geldi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Başkan Yardımcıları Yılmaz İlhan ve Serdar Baydar ile birlikte Tarım Platformunu ziyaret etti.

30.09.2014 10:18  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Başkan Yardımcıları Yılmaz İlhan ve Serdar Baydar ile birlikte Tarım Platformu'nu ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanlığı'nda gerçekleştirilen ziyarete, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk, Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Mustafa Şahin, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök katıldı. Ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yazgı, Aksaray'daki sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek, bundan sonra yapılacak işlerde sivil toplum örgütlerinin de fikirlerinin alınacağını ve birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi. Aksaray'ın nüfusunun yaklaşık yüzde 80'inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığını belirten Başkan Yazgı, sivil toplum örgütleri ve özellikle tarım platformunun Aksaray için yapacağı her çalışmada destekçi olacaklarını belirterek, bu tür çalışmalarda her zaman Aksaray'ın kazanacağını söyledi.

Tarım Platformu adına konuşan Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yazgı'yı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Göreve başladığı gönden bu yana Aksaray'ın gelişimde adeta şaha kalktığını belirten Başkan Koçak, yapılan çalışmaların tüm Aksaray tarafından takdirle karşılandığını söyledi. Belediyenin her gün yeni bir çalışmaya imza attığını ve değişikliklerin, gelişmenin bir göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Koçak, tüm bu hizmetlerin vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandığını söyledi. İlk olarak Aksaray'ın merkezdeki trafik sorununun giderilmeye çalışılmasından bahseden Başkan Koçak, "Yolların genişletilmesi, yeni yolların açılması merkezdeki trafiğimizi gerçekten önemli derecede rahatlattı. En ücra köşedeki mahalle ve caddelerin de asfaltlanması gerçekten çok güzel. Başkanımızın vatandaşla el ele olması zaten başlı başına Aksaray için bir kazançtır. Bu kapsamda bizler de tarım platformu olarak belediyemizin yaptığı her çalışmada destek vermeye hazırız" şeklinde konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yazgı Tarım Platformu ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement