Başkan Yıldırım, Eski Başkanları ve Meclis Üyelerini Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Yıldırım, Eski Başkanları ve Meclis Üyelerini Ağırladı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçede bu güne kadar görev yapmış, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerini iftar yemeğinde ağırladı.

24.06.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Yıldırım'ın bu yıl on birincisini düzenlediği iftar yemeğine Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, Karamürsel'in eski belediye başkanı Özcan Özalgın, Kızderbent, Yalakdere, Akçat, Ereğli, Dereköy beldelerinin eski belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük katıldı.

Düzenlediği İftar yemeğinde eski Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile bir araya gelen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı konuşmada "Çok kıymetli belediye başkanlarım, meclis üyesi, il genel meclis üyesi büyüklerim öncelikle davetimizi kabul edip, bizimle birlikte bu güzel iftar sofrasını paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun, böyle güzel bir sofrayı bu akşam bizimle paylaşıyorsunuz. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar sofrası çerçevesinde geçmişten günümüze güzel Karamürsel'imize hizmet etmiş büyüklerimizle beraber olduğumuz bu sofranın bereketi bol olsun.

Sevgili büyüklerimiz Karamürsel bu güzel konuma sizlerin emekleriyle geldi.

Sizlerden nöbet sırasını bizler devir aldık. Bu nöbeti bizler idare ediyoruz. Sizler nöbetlerinizi tuttunuz, sizden sonra ki nesillere bizlere emanet ettiniz, inşallah bizlerde sizler gibi alnımızın akı, tertemiz, laikiyle görevini yerine getirmiş şekilde bizden sonra ki kardeşlerimize teslim edeceğiz.

Kentler yaşayan canlılar gibi büyüyor, her geçen gün gelişiyorlar. Siyasi ortamlar ne olursa olsun, kentlilik bilinci, Karamürsellilik ruhu her zaman bizim içimizde olan, benliğimizde hissettiğimiz, doğrululukla bu güzel ilçeye hizmet ettiğimiz bir olgudur. Bizler asla siyaseti kentimizin önüne getirmedik, sizlerden öğrendik bunu. Bizim için önceliğimiz Karamürsel, bugün geldiğimiz konum hamd olsun birçok ilçeye örnek olabilecek düzeydedir. Amacımız ve idealimiz gelişen Karamürsel'i, büyüyen Karamürsel'i huzurlu, mutlu bir kent olarak devam ettirmek.

Elimizdeki imkanları doğru ve verimli kullanarak bugünkü konumumuza geldik. Hemen yanı başımızda gerçekleşen Türkiye'nin dünya projelerinden biri, körfez geçiş köprüsüyle beraber bu bölgeler bambaşka bir yapılanmanın içine girecek. Hamd olsun ki biz hazırlıklarımızı tamamladık, bizler hazırız ama kentimizi de hazır etmemiz gerekiyor. Bu kentte yaşayan insanlarımızı da bu gelişime ayak uyduracak pozisyona hazırlamalıyız. Burada görev biraz da sizlere düşüyor. Sizler bu kentin hakim insanlarısınız. Bu kentte söz sahibi, hak sahibi insanlarsınız, sizlerin bakış açınızı doğru bir şekilde bu kente anlatacağınıza inanıyorum. Bu kenti hep beraber geleceğe hazırlamamız gerekiyor, eğer bir hatamız bir kusurumuz varsa, bir kardeşiniz olarak 7 gün 24 saat buradayım. Biliyorsunuz ki bana her istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam gördüğünüz bir eksik, bir hata, bir kusur varsa lütfen bizlere ulaşın. Ya da ekstra bir fikriniz, projeniz varsa bunları lütfen bizlere ulaştırın. Sizler Türkiye'nin birçok yerine gidip geliyorsunuz, bizim görmediğimiz, düşünemediğimiz Karamürsel'e yakışır yeni bir yapılanma ve örnek varsa bunları bizlerle paylaşın. Ben biliyorum ki sizler Karamürsel sevdalısı büyüklerimizsiniz.

Ben tekrar bu sofranın etrafında misafir olduğunuz ve bu güzel sofrayı paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ise yapmış olduğu konuşmada "Mübarek ramazan ayının başlarında Karamürsel Kaymakamı olarak ilk defa sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Belediye Başkanımız çok güzel bir gelenek düzenlemiş. Kendisine bu güzel gecede bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum dedi.

İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük tarafından yapılan duanın ardından iftarda bir araya gelen Eski Başkan, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri eski anılarını tazeledi ve sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yıldırım, Eski Başkanları ve Meclis Üyelerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement