Başkan Yıldız: "Çocuklarımızı Geleceğin Şartlarına Göre Yetiştireceğiz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Yıldız: "Çocuklarımızı Geleceğin Şartlarına Göre Yetiştireceğiz"

Başkan Yıldız: "Çocuklarımızı Geleceğin Şartlarına Göre Yetiştireceğiz"

Özgecan Aslan Semt Konağı'nda düzenlenen pilav günleri etkinliğine katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "Çocuklarımızı geleceğin şartlarına göre yetiştirecek ilmi, hikmeti, kültürü ve irfanı hep birlikte bu semt konaklarımızda ve okullarımızda çocuklarımıza aşılayacağız" dedi.

30.04.2019 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgecan Aslan Semt Konağı'nda düzenlenen pilav günleri etkinliğine katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "Çocuklarımızı geleceğin şartlarına göre yetiştirecek ilmi, hikmeti, kültürü ve irfanı hep birlikte bu semt konaklarımızda ve okullarımızda çocuklarımıza aşılayacağız" dedi.

Beyoğlu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Semt Konakları Pilav Günleri birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Her gün ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirilen etkinliklerin bu seferki adresleri Özgecan Aslan ve Çıksalın Semt Konakları oldu. Semt Konağı ve Hezarfen Anaokulu öğrencilerinin gösterileri ile renk kattığı etkinliklere, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da katılarak öğrencilerin sahne performanslarını yerinde izledi.

Özgecan Aslan Semt Konağı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Yıldız, "Bizlere düşen yavrularımız için daha güzel bir gelecek hazırlamak, onlar için daha yaşanılabilir bir Türkiye'yi, İstanbul'u, Beyoğlu'nu inşa etmek. İnanıyorum ki, çocuklarımızı kendi medeniyet değerlerimizle, yerli ve milli bir anlayışla yetiştireceğiz. Geleceğin belediye başkanları, milletvekilleri, cumhurbaşkanları Beyoğlu'ndan yetişecek. Bunun olmaması için hiçbir engel yok. Çünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyoğlu'nda, Kasımpaşa'da yetişmiştir. Biz de çocuklarımızı Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine göre yetiştireceğiz" dedi.

"Çocuklarımız için elimizden gelen gayreti göstereceğiz"

Çocukları geleceğin şartlarına göre yetiştirmenin önemine de vurgu yapan Başkan Yıldız, "Çocuklarımızı geleceğin şartlarına göre yetiştirecek ilmi, hikmeti, kültürü, irfanı hep birlikte bu semt konaklarımızda ve okullarımızda çocuklarımıza aşılayacağız. Çocuklarımızın daha iyi okullarda okuması için, daha iyi eğitim alması için, daha huzurlu bir mahallede daha yeşil bir çevrede yaşayabilmeleri için elimizden gelen gayreti gece gündüz demeden göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Minik öğrenciler ilk mezuniyetlerini kutladı

Sahne gösterimlerinin sonunda Semt konaklarında ve Hezarfen Anaokullarında eğitim alan anaokulu öğrencileri Başkan Yıldız ile birlikte keplerini havaya fırlatarak ilk mezuniyetlerini kutladı. Etkinliklerin sonunda vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Yıldız: 'Çocuklarımızı Geleceğin Şartlarına Göre Yetiştireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement