Başkan Yılmaz: "Bizim Patronumuz Halkımız" - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz: "Bizim Patronumuz Halkımız"

Başkan Yılmaz: "Bizim Patronumuz Halkımız"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Halkımızın hizmetkârıyız diyerek yola çıktık ve 30 Mart seçimlerinden bu yana Asarcık ilçesine 26 milyon TL yatırım yaptık. Helalı hoş olsun Asarcık için" dedi.

14.11.2017 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Halkımızın hizmetkarıyız diyerek yola çıktık ve 30 Mart seçimlerinden bu yana Asarcık ilçesine 26 milyon TL yatırım yaptık. Helalı hoş olsun Asarcık için" dedi.

Başkan Yılmaz, Asarcık ilçesinde muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi. Belediye meclis üyelerinin de yer aldığı toplantıda söz alan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, MHP'li belediye olmalarına rağmen Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden hiçbir zaman mahrum kalmadıklarını ifade ederek Başkan Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

Kılağuz, "Büyükşehir Belediyemiz 2014 yılından beri ilçenin ihtiyacı olan yol ağının yarısını bitirdi. Ne zaman bir ihtiyacımız olsa sıkıntıya düşsek anında Yusuf Başkanımızı aradık o da anında bizlere geri dönüş yaptı. Kendisine ilçemize verdiği katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

"Bizim patronumuz halkımız, milletimizin hizmetkarıyız"

Kılağuz'un ardından söz alarak muhtarlara seslenen Başkan Yılmaz, "Allah ağzımızın tadını bozmasın. Burada siyasi ön yargılardan uzak Asarcıkımızın menfaatlerini önümüze koyduk ilçemizin neye ihtiyacı varsa gündüz demedik çözmek için çalıştık. Çünkü bizim bu makamlara gelirken bir tek derdimiz vardı o da halkımıza hizmet. Biz halkımızın beyi değil hizmetkarıyız. Asıl olan hizmettir. Muhtar da belediye başkanı da hepimiz aynı amaç için bu makamlardayız. Bizim patronumuz halkımız" diye konuştu.

3 yılda 26 milyon lira yatırım

Asarcık'ın yıllarca hizmetten mahrum kaldığını ifade eden Başkan Yılmaz,"2014 yılında halkımıza biz söz verdik. İl Özel İdareleri zamanında hizmetten mahrum kalan köylerimizi ihya edeceğiz diye. Çok şükür sözümüzü tuttuk, tutmaya da devam ediyoruz. İlçemizde sorumluluk alanımızda olan grup yollarımızın yarısını bitirdik. Önümüzdeki kalan süre içerisinde de sıcak asfalta kavuşmayan bir köy yolu bırakmayacağız. Sizler rahat olun arkanıza yaslanın" dedi.

Başkan Yılmaz,3 sene içerisinde Büyükşehir Belediyesi olarak Asarcık'a 26 milyon TL yatırım yapıldığını da sözlerine ekledi.

Toplantı sonrası çeşitli mahalle yollarında incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, vatandaşlardan gelen saanen keçi talebine de kayıtsız kalmadı. Büyükşehir Belediyesinin Vezirköprü ilçesinde dağıttığı keçileri hatırlatan köylüler aynı kırsal kalkınma desteğinin Asarcık ilçesinde de yapılmasını istediler. Bunun üzerine Başkan Yılmaz, Vezirköprü'ye bağlı Boğazkoru Mahallesi Muhtarını arayarak Vezirköprü'nün Asarcık'a da örnek teşkil ettiğini söyledi. İnceleme sonrası Başkan Yılmaz Asarcık Belediyesi ve Asarcık AK Parti ilçe Başkanlığını ziyaret etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz: 'Bizim Patronumuz Halkımız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement