Başkan Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye Ziyaret - Son Dakika
Spor

Başkan Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye Ziyaret

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

25.05.2017 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul programlarına devam eden Başkan Yılmaz'ın, sarı lacivertli takımın kulüp binasında Yıldırım'ı ziyaret ederek istişarede bulunduğu ifade edildi.

Yılmaz, ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, Spor Toto 3. Lig'e yükselen Güzelordupor ile ilgili Başkan Aziz Yıldırım ile fikir alışverişinde bulunduklarını aktardı.

Güzelorduspor'un adının, 3 Haziran'da gerçekleşecek genel kurulla birlikte "Ordu Futbol Kulübü" olarak değişeceğini vurgulayan Yılmaz, "Renkleri de mor, beyaz ve siyah olacak. Yeni takımda siyah rengin yer almasının sebebi ise Orduspor'u 5 yılda bu hale getirenlerin unutulmaması ve yaşanan acıların bir milat olarak kabul edilip bir daha yaşanmaması içindir. Federasyon da zaten üç renk olması gerektiğini söylüyor." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, BAL Ligi'ne düşen Orduspor'un 100 milyon liraya yakın bir borcu olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bu ödenebilecek bir borç değil. Bu sebeple borcu olmayan bir takımla Ordu'da futbolu yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz. Çünkü Ordulu hemşehrilerimizin futbola yakın bir ilgisi var. Ordu Futbol Kulübümüz artık 3'üncü Lig'de. Ülkemizde spora çok değerli katkıları olan Fenerbahçe Kulübü'ne, değerli Başkan Aziz Yıldırım'a ve yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının hem yurt içinde hem de yurt dışında artarak devam etmesini diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Başkan Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement