Başkan Yılmaz'dan Yeşim'e ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz'dan Yeşim'e ziyaret

Başkan Yılmaz\'dan Yeşim\'e ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 1983 yılından beri binlerce vatandaşa istihdam kapısı açarak Bursa ve ülke ekonomisine büyük katkı sunan, Türkiye'nin hazır giyim lideri Yeşim Tekstil'i ziyaret etti.

10.03.2021 11:39  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 1983 yılından beri binlerce vatandaşa istihdam kapısı açarak Bursa ve ülke ekonomisine büyük katkı sunan, Türkiye'nin hazır giyim lideri Yeşim Tekstil'i ziyaret etti.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Kadın dostu firma" kimliğine uygun olarak hayata geçirdiği çalışmalarla dikkat çeken ve son olarak Kadın Dostu Markalar Ödüllerinde Farkındalık Ödülü ile Tüketici Özel Ödülü'ne layık görülen Yeşim'i ziyaret ederek başarılarından dolayı CEO Şenol Şankaya'yı tebrik etti. Başkan Yılmaz, Yeşim'in farklı bölümlerinde görev yapan kadın çalışanlarıyla da bir araya geldi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şenol Şankaya, köklü bir geçmişi olan ve değerli kültürel mirasa sahip bir ilçede faaliyet göstermekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Yeşim'in kurulduğu 1983 yılından bu yana kadın istihdamını desteklediğini dile getiren Şankaya, özellikle sağladıkları kreş hizmetiyle kadınların iş hayatında daha fazla yer almasına katkı sağladıklarını belirtti. Şankaya, hayata geçirdikleri birbirinden değerli projelerle ve Yeşim Kreşiyle çeşitli platformlarda örnek gösterildiklerini kaydederek, kadının güçlenmesi adına iş dünyasına liderlik yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da Yıldırım ilçesinin önde gelen firmalarından olan Yeşim'in başarılarıyla gurur duyduklarını ifade ederek, firmanın özellikle kadın çalışmaları adına hayata geçirdiği çalışmalardan övgüyle bahsetti. Yılmaz son olarak Yeşim'in "Kadın Dostu Markalar Özel Ödülleri" töreninde Farkındalık Ödülü ile Tüketici Özel Ödülü almasından dolayı Şenol Şankaya'yı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Yıldırım Belediyesi olarak kadının toplumda güçlenmesine son derece değer verdiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, Yeşim'le bu alanda hayata geçirilecek her türlü iş birliğine açık olduklarının da altını çizdi.

Başkan Oktay Yılmaz daha sonra Yeşim'de çeşitli bölümlerde görev yapan kadın çalışanlarla bir araya geldi. Yeşimli kadınlara çiçek hediye eden Başkan Yılmaz; iş hayatında kadın çalışan sayısının artmasının, toplumsal refah seviyesinin yükselmesinin temel koşullarından biri olduğuna vurgu yaptı. Yılmaz, Yeşimli kadın çalışanlardan firma bünyesindeki görevleri hakkında da bilgi aldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz'dan Yeşim'e ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement