Başkan Yılmaz: "Şehirden Köylere Göç İçin Çalışmalıyız" - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz: "Şehirden Köylere Göç İçin Çalışmalıyız"

Başkan Yılmaz: "Şehirden Köylere Göç İçin Çalışmalıyız"

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile Samsun Lojistik Merkezinde muhtarların sorunlarını dinleyerek istişarede bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Şehirden köylere göç için çalışmalıyız” dedi.

11.01.2018 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile Samsun Lojistik Merkezinde muhtarların sorunlarını dinleyerek istişarede bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Şehirden köylere göç için çalışmalıyız" dedi.

Samsun'da görev yapan tüm mahalle muhtarları ile sık sık bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile Samsun Lojistik Merkezinde buluştu.

"Hayat devam edecek ama işler hiç bitmeyecek"

Muhtarların seçilmiş insanlar olmasının büyük sorumlulukları da beraberinde getirdiğini belirten Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, tüm mahalle muhtarları ile sürekli olarak irtibat halinde olarak sorun çözme noktasında dirsek temasında bulunduklarını belirterek, "Muhtarlarım sizler bizim için önemlisiniz. Seçilmiş olmanızın verdiği sorumluluk ile bizlere gelip 'köyümüzün şu işi yapılacak. Şurada eksiklik var' diyorsunuz. Hepsi olacak inşallah. 20 sene sonra yine burada bulunduğumuz yerde toplanıldığında belki başkaları olacak ama yine iş konuşulacak. Hayat devam edecek işler bitmeyecek. İş bitmeyecek diye de yan gelip asla yatmayacağız. Asla karamsarlığa düşmeden sabırlı olup şükrederek hizmetlerimize devam edeceğiz. Gayret edeceğiz. En büyük eksikliğimiz şükretmiyoruz. Sürekli birbirimizin eksikliklerini eleştiriyoruz. İyi yanlarını görmüyoruz. Eline sağlığa, teşekküre, selama ve muhabbete ihtiyaç var. Türkiye çok kötü günlerden bu güzel günlere geldi. Özellikle son yıllarda Türkiye üzerinde oynanan oyunlara hep birlikte kenetlenerek, dayanışma halinde olduğumuz için dur diyebildik. Birbirimizle olan dayanışmamızı artırmalıyız" diye konuştu.

"Şehirden köylere göç için çalışmalıyız"

Köylerin boşalmasının kendisini fazlasıyla üzdüğünü bu durumun sona ermesi için kırsal kalkınma hamleleri uyguladıklarını aktaran Başkan Yılmaz, "En çok üzüldüğüm konulardan biri de köylerimizin boşalması. Muhtarlarım sizden isteğim algıyı oluşturalım, üretimle ilgili çabaları artıralım. Şehirden köye geri dönüşü sağlayalım. Üretimi artırma adına ne projeniz, ne düşünceniz varsa bize ne olur gelin. Biz Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda tüm imkanlarımızı kullanırız. Hiç bir şeyi dert etmeyin. Bize gelin biz sizin her zaman yanınızdayız" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz: 'Şehirden Köylere Göç İçin Çalışmalıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement