Başkan Zeki Kayda Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Başkan Zeki Kayda Açıklaması

Başkan Zeki Kayda Açıklaması

Salihli Belediyesi Aylık Olağan Müdürler Toplantısı’nda yapılan ve yapılması planlanan faaliyetleri anlatan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Hizmet noktasında iyi yoldayız” diye konuştu.

23.03.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediyesi Aylık Olağan Müdürler Toplantısı'nda yapılan ve yapılması planlanan faaliyetleri anlatan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Hizmet noktasında iyi yoldayız" diye konuştu.

Salihli Belediyesi Aylık Olağan Müdürler Toplantısı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. "Hizmet noktasında iyi yoldayız" diyerek konuşmasına başlayan Kayda, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belde sorumlularına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Toplantıya başkan yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile daire müdürleri ve belde sorumluları katıldı.

MAHALLELERİMİZE PARKE TAŞ DÖŞENİYOR

Eldelek Mahallesi ile parke taşı döşeme işinin başladığını açıklayan Başkan Zeki Kayda, 25 mahallenin de taş yapım işinin ihaleye çıktığını, 15 mahalleye ise fen işleri ekiplerince parke taş döşeneceğini söyledi. Mahallelere toplam 125 bin metrekare parke taş döşeneceği müjdesini veren Kayda, asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Büyükşehir ve Salihli Belediyesi tarafından 400 kilometrelik yolun asfaltlanacağını duyurdu. Kırveli ve Sarıpınar Mahallelerine sağlık ocağı yapılacağını belirten Başkan Kayda, "Yunus Oktav Spor Sahası'na 4 Milyon TL maliyetle Büyükşehir tarafından gençlik merkezi, Salihli Belediyesi tarafından da 2,5 Milyon TL maliyetle kapalı spor salonu yapılacak. Köprülü kavşak projesinde 4 Mart itibariyle avam proje tamamlandı, çalışmalar Ağustos ayında başlayacak. Kamyon garajının yerine yapılacak olan yer altı otoparkı ile modern pazar yerinin maliyetini Büyükşehir karşılayacak" dedi.

TARIMSAL SULAMA VE SERALAR

Köy tüzel kişiliğinde olan ve tarımsal sulamada kullanılan 70 pompanın yetki devriyle birlikte Salihli Belediyesi'nin kontrolüne geçtiğini kaydeden Kayda, bu pompaların bakım ve onarımları için kırsal hizmetler müdürlüğü bünyesinde bir ekip oluşturulduğunu, bu konuda MASKİ ile ortak çalışmalar yapılacağını anlattı. Organize sera bölgelerinin kurulması için Valilik ve Büyükşehir ile birlikte yapılan çalışmaların tamamlandığına dikkat çeken Başkan Zeki Kayda, seraların işsizliğe alternatif olacağını belirtti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Zeki Kayda Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement