Başkan Zihni: "Samsun'a Hizmet İçin Çalıştık" - Son Dakika
Politika

Başkan Zihni: "Samsun'a Hizmet İçin Çalıştık"

Başkan Zihni: "Samsun\'a Hizmet İçin Çalıştık"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Tüm personelimiz ile birlikte mesai kavramı gözetmeden sadece Samsun'a hizmet için çalıştık" dedi.

10.04.2019 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Tüm personelimiz ile birlikte mesai kavramı gözetmeden sadece Samsun'a hizmet için çalıştık" dedi.

Başkan Şahin, belediye personeline yönelik veda turlarını ilçe ziyaretleri ile sürdürdü. Görevi Mustafa Demir'e devredecek olan Başkan Şahin, hafta boyunca sırasıyla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi, SAMULAŞ, SASKİ, Kültür Turizm AŞ, Makine İkmal Daire Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığı'na giderek personel ile vedalaştı.

Başkan Şahin helallik istedi

Son olarak Terme, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerine de giden Başkan Şahin, SASKİ ve Fen İşleri Müdürlüklerinde çalışan personeliyle buluştu. Çalışanlara burada da veda eden ve helallik isteyen Şahin, "Tüm çalışanlarımızla çok şükür koca 1 yılı geride bıraktık. Çalışanlarımız bana daima ilgi gösterdi, saygı duydu. Tüm personelimiz ile birlikte mesai kavramı gözetmeden sadece Samsun'a hizmet için çalıştık. Allah hepsinden razı olsun. İşçiye, emekçiye saygıyı, sevgiyi daima önde tutan bir anlayışa sahip oldum. Çünkü çalışanınıza, işçinize ne kadar saygı duyarsan ondan o kadar verim alırsın. Çalışanlarımızı memnun ettiğimizi düşünüyorum. Siyaseten hiç bir adım atmadan onların haklarını korumaya çalıştık. Umarım başarılı olmuşuzdur" dedi.

"Samsunspor hedeflerine ulaşacaktır"

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Samsun'un markası Samsunspor'un dev logosu, Batı Park'taki yerini aldı. Konuyla ilgili bir açıklama yayımlayan Başkan Şahin, "Samsunumuzun en güzel yerlerinden biri olan Batı Park'ta şehrimizin markası Samsunsporumuzun logosunu Büyükşehir Belediyesi olarak yaptık. Yılport Samsunsporumuz Samsunumuzla kenetlenmeye devam edecek ve hedeflerine inşallah ulaşacaktır. Fedakar taraftarımız ve Samsunumuz mutlu olacaktır" diye konuştu.

"Taraftarın bende hakkı büyük"

Sivil hayatında da gönülden Samsunspor taraftarı olarak Samsun ve Samsunspor'un yanında olacağını aktaran Başkan Şahin, "Bir kez daha Tüm taraftarlarımıza ve hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bana onur verdiniz. Mutlu ettiniz. Üzerimde emeğiniz ve hakkınız büyüktür. Kalben sevgilerimi sunuyor, Haklarınızı helal etmenizi saygılarımla rica ediyorum. Rabb'im sizlerden razı olsun. Başta Büyükşehir Belediye başkanımız olmak üzere 17 ilçemizde belediye başkanlığına seçilen başkanlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Samsunumuzun daha güzel bir geleceğe ulaşacağını inanıyorum. Sevdamız Samsun, sevdamız Samsunspor" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Zihni: 'Samsun'a Hizmet İçin Çalıştık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Sosyal Medyada Yarışıyor
    11:12 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Sosyal Medyada Yarışıyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayları, seçim sürecinde sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanarak halka ulaşıyor. İYİ Parti'nin adayı Turhan Çömez, en fazla takipçiye sahip olan aday olarak öne çıkıyor.

  • Özdemir Manavoğlu, ÇMO Antalya Şubesini Ziyaret Etti
    11:11 Özdemir Manavoğlu, ÇMO Antalya Şubesini Ziyaret Etti

    Cumhur İttifakı'nın Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu, Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Antalya Şubesi'ni ziyaret etti. Manavoğlu, toplantıda Antalya'nın sorunları ve çözüm önerilerini paylaşarak, kente değer katan projeler yapacaklarını belirtti.

  • Erdem Karakoç, Topkapı Suriçi Sosyal Tesisleri'nde iftar verdi
    11:10 Erdem Karakoç, Topkapı Suriçi Sosyal Tesisleri'nde iftar verdi

    Milliyetçi-Ülkücü camianın tanınan isimlerinden Erdem Karakoç, Topkapı Suriçi Sosyal Tesisleri'nde iftar verdi. Karakoç, konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kaldığını belirterek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Ülkücü hareketin Türk milletinin milli ve manevi değerlerine bağlı olduğunu belirten Karakoç, bölücülüğe ve emperyalizme karşı olduklarını ifade etti. İftar programında diğer Ülkücü isimler de konuşmalar yaparak Ülkücülerin davasını ve mücadelesini anlattılar.

  • Hatay'da 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde 96 sandık konteynerde kuruluyor
    11:09 Hatay'da 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde 96 sandık konteynerde kuruluyor

    Hatay'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde 3 bin 424 sandıktan 96'sı konteynerde kurulacak. Depremler nedeniyle yıkılan veya hasar alan okulların yerine konuşlandırılan konteynerlerde vatandaşlar oylarını kullanabilecek.

  • Hatay'da 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde 96 sandık konteynerde kuruluyor
    11:09 Hatay'da 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde 96 sandık konteynerde kuruluyor

    Hatay'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde 3 bin 424 sandıktan 96'sı konteynerde kurulacak. Depremler nedeniyle yıkılan veya hasar alan okulların yerine konuşlandırılan konteynerlerde vatandaşlar oylarını kullanabilecek.

  • Kars'ta Mahalli İdareler Seçimlerinde 195 Sandıkta Oy Kullanacak Seçmen Sayısı Belli Oldu
    11:08 Kars'ta Mahalli İdareler Seçimlerinde 195 Sandıkta Oy Kullanacak Seçmen Sayısı Belli Oldu

    Kars'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde 195 sandıkta 64 bin 725 seçmen oy kullanacak. Seçimlerin huzur ortamında geçmesi için kent genelinde 3 bin 585 güvenlik gücü görev yapacak. Oy kullanma saatleri 07.00-16.00 arasında olacak.

  • Kestel Belediyesi Veresiye Borçlarını Ödedi
    11:08 Kestel Belediyesi Veresiye Borçlarını Ödedi

    Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su borcu olan vatandaşların fatura borçlarını ödedi. Bin ihtiyaç sahibi aileye erzak kolisi desteğinde bulunan Kestel Belediyesi, bu ramazan ayında da 2 milyon 807 Bin liralık sosyal yardım projesiyle gönüllere dokunmuş oldu.

  • Kars Belediyesi Borç Batağından Kurtuldu
    11:06 Kars Belediyesi Borç Batağından Kurtuldu

    Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, kayyum olarak göreve başladıklarında belediyenin borç batağında olduğunu ve birçok hizmette aksamalar yaşandığını belirtti. Polat, ilk olarak belediye borç yükünden kurtardıklarını, ardından başta alt yapı olmak üzere birçok projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti.


Advertisement