Başkandan engellilere gönül köprüsü - Son Dakika
Güncel

Başkandan engellilere gönül köprüsü

Başkandan engellilere gönül köprüsü

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, vatandaşlara kapısının her zaman açık olduğunu belirterek, "Aslolan sadece makam kapılarının açık olması değil önemli olan gönül kapılarının açık olmasıdır.

31.01.2020 14:37  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, vatandaşlara kapısının her zaman açık olduğunu belirterek, "Aslolan sadece makam kapılarının açık olması değil önemli olan gönül kapılarının açık olmasıdır. Bu şehirdeki her bir ferdi sığdıracak kadar büyük bir gönlümüz var" dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şubesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Tören, "Her birimiz birer engelli adayı olduğumuz bilinciyle mazeretsiz hizmet etme azmi içerisinde, engelsiz bir şehir anlayışıyla çalışıyoruz" diye konuştu.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, her bireyin birer engelli adayı olduğu bilinci ile hareket ederek çalışmalarını mazeretsiz sürdürdüklerini belirtti. Makam kapısından öte gönül kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Başkan Tören, "Her birimiz birer engelli adayı olduğumuz bilinciyle mazeretsiz hizmet etme azmi içerisinde, engelsiz bir şehir anlayışıyla çalışıyoruz. Tüm engelli kardeşlerimize koşulsuz, amasız ve fakatsız kapılarımız sonuna kadar açık. Aslolan sadece makam kapılarının açık olması değil önemli olan gönül kapılarının açık olmasıdır. Bu şehirdeki her bir ferdi sığdıracak kadar büyük bir gönlümüz var. Bizim bu şehre ve insanımıza hürmetimiz var. Bunlar oldukça hizmetlerde kesintisiz gelecektir" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, engelliler ile sohbet ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkandan engellilere gönül köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement