Başkandan Personele '24 Ayar' - Son Dakika
Yerel

Başkandan Personele '24 Ayar'

Başkandan Personele \'24 Ayar\'

Altınordu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından personellere yönelik ‘Belediye Hizmetlerinde Moral ve Motivasyon, Etik Davranış Kuralları ve Kamu Yönetimi’ kapsamında "Bir İşimde İletişim” konulu eğitim semineri düzenlendi.

08.10.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından personellere yönelik 'Belediye Hizmetlerinde Moral ve Motivasyon, Etik Davranış Kuralları ve Kamu Yönetimi' kapsamında "Bir İşimde İletişim" konulu eğitim semineri düzenlendi.

Altınordu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen seminere Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, birim müdürleri ve personeller katıldı.

Seminerde personele seslenen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesi olarak, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye yola çıktıklarını hatırlatarak personele uyarılarda bulundu. Sokağa çıktıklarında Altınordu Belediyesini ve Ordu'yu temsil ettiklerini unutmamalarını isteyen Başkan Tekintaş, şöyle konuştu: "Altınordu Belediyesi olarak bizim de ismimizin yarısında bizleri en iyi şekilde ifade eden altın kelimesi var. Altın kelimesinin hangi ayarda değerlendirileceği ve şehrimizde yaşayan şehrimize misafir olarak gelenlerin bizleri nasıl değerlendirileceği sizin ve bizim vereceğimiz ayarla alakalıdır. Bunu 14 ayar olarak görürseniz değeri vardır ama düşüktür. Dolayısıyla eleştiriye açık hale gelebilir. Bunu 24 ayar olarak planlarsak hiç bir tartışma olmaksızın en değerli maden olduğunu, mutlaka gidildiğinde bunun istenilebileceğini bilerek herkesin gelip buradan talepte bulunacağını dikkate almalısınız. Kurumsal kimliğimizin yerleşmesi açısından ve içinde bulunduğumuz ve misafirlerimizle birlikte her noktasını gezdiğimiz bu mekanların kıymetinin bilinmesi açısından sorumluyuz. Bu mekanda çalışan siz personellerimiz, müdürlerimiz ve bizler şunu bilmek zorundayız. Artık dışa dönük yüzümüzün kıymeti bizlerin yapacağı katkılarla artacaktır. Çalışan kardeşlerimizin sadece burada mesai geçirmek arzusunda olmaması gerekiyor. Bugün alınan ve bundan sonraki eğitimlerle bir yaşam, iş, kamu tecrübesi olan ve özellikle insanlığın kardeşliği yansıtabilecek önemli bir aynası olan neticenin sizden geçtiğini unutmayacaksınız ve her sokağa çıktığınızda Altınordu Belediyemizi temsil ettiğimizi, Ordu ilini temsil ettiğimizi unutmayacağız."

Başkan Tekintaş'ın konuşmasının ardından Türkiye'nin ilk aile koçu olan Münir Arıkan, sadece alın terini kullanmanın başarı için yeterli olmayacağını bunun yanında alın terinin akıl ve gönül teri ile birleştirilmesi gerektiğini söyledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkandan Personele '24 Ayar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement