Başkanlar Kurulu Toplantısı Van'da Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Başkanlar Kurulu Toplantısı Van'da Yapılacak

Hak-İş Konfederasyon'una bağlı Tüm Belediye ve Genel İşçi Hizmetleri (Hizmet-İş) Sendikası Başkanlar Kurulu toplantısı Van'da yapılacak.

19.09.2017 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak-İş Konfederasyon'una bağlı Tüm Belediye ve Genel İşçi Hizmetleri (Hizmet-İş) Sendikası Başkanlar Kurulu toplantısı Van'da yapılacak.

Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, Van'da ilk kez yapılacak olan toplantının önemli olduğunu söyledi.

Tüm kesimlerin toplantıya ilgi göstermesi gerektiğine işaret eden Efeoğlu, Van'a gelecek olan 120 kişilik ekibin Van'ın tanıtımı ve ekonomisine katkı sunacağına dikkat çekti.

Efeoğlu, " Türkiye'nin en büyük sendikası Hizmet-İş Sendikası olarak 21-24 Eylül arasında Van'da Başkanlar Kurulu toplantısı düzenleyeceğiz. Dışarıdan yaklaşık 120 kişilik katılım sağlanacak. 81 ilin şube başkanları Van'a gelecek. Gelen misafirleri Akdamar Adasına götüreceğiz. Cuma günü sabah Başkanlar Kurulunun açılışı protokolü olacak. Öğleden sonra Başkanlar Kurulu basına kapalı devam edecek. Aynı günün akşamı şehit ailelerinin de davet edildiği bir akşam yemeği programı düzenlenecek. Bir sonraki günün akşamında ise Van gecesi düzenleyeceğiz." diye konuştu.

Programın amacı hakkında da bilgi veren Efeoğlu, şöyle konuştu:

"Amaç her yıl 6 ayda bir yapılan başkanlar kurulunun Van'da yapılmasıdır. Geçmişte başka illerde yapılıyordu. Bu kez Van'a yapılmasını çok istedik ve bunu genel başkanımızdan rica ettik. En büyük amaç Van'ın tanıtımıdır. 81 ilden gelecek olan sendika başkanları Van'ı görecek ve gezecekler. Buraya gelen insanlar geri döndüklerinde Van ile ilgili güzel şeyler anlatacaklar. Van için önemli bir tanıtımın yanı sıra ekonomik anlamda Van'a katkı sunacak."

Geçmişte güvenlik ve terör sorununun olduğunu söyleyen Efeoğlu, bu sorunların yapılan operasyonlar ile aşıldığına dikkat çekti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkanlar Kurulu Toplantısı Van'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement