Başkasına Zarar Vermemek İçin Aracıyla Takla Attı - Son Dakika
3. Sayfa

Başkasına Zarar Vermemek İçin Aracıyla Takla Attı

Başkasına Zarar Vermemek İçin Aracıyla Takla Attı

Samsun’da aniden önüne çıkan ve içinde 3 kişi bulunan otomobile çarpmamak için direksiyonu kıran minibüs sürücüsü, takla atması sonucu yaralandı.

31.05.2017 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da aniden önüne çıkan ve içinde 3 kişi bulunan otomobile çarpmamak için direksiyonu kıran minibüs sürücüsü, takla atması sonucu yaralandı.

Kaza, Samsun'un Ladik ilçesi Akpınar mevkisinde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat işçisi Ali Gündüz (36) 05 FH 056 plakalı minibüsüyle seyir halindeyken, önüne plakası tespit edilemeyen bir otomobil çıktı. Otomobilin içinde 3 kişi olduğunu gören minibüs sürücüsü Ali Gündüz, onlara zarar vermemek için direksiyonu şarampole çevirdi. Takla atan minibüsün sürücüsü Ali Gündüz yaralandı. Yaralı sürücü Ladik Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ali Gündüz, "İnşaata çalışmaya gidiyordum. Aniden önüme otomobil çıktı. İçinde 3 kişi olduğunu görünce onlara zarar vermemek için direksiyonu şarampole kırdım. Aracımla takla attım ancak onlar durmadan kaçıp gittiler" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Başkasına Zarar Vermemek İçin Aracıyla Takla Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement