Başkent Beyaza Büründü - Son Dakika
Güncel

Başkent Beyaza Büründü

Başkent Beyaza Büründü

Mevsimin ilk kar yağışının görüldüğü Ankara, 2 dakika içinde beyaz örtüye büründü.

02.12.2015 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mevsimin ilk kar yağışının görüldüğü Ankara, 2 dakika içinde beyaz örtüye büründü. Başkent'te yoğun tipi ve sis trafiği olumsuz etkiledi.

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Ankara'da da etkisini gösterdi. Bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış, saat 10.00 sıralarında yerini kar yağışına bıraktı. Bir anda çıkan tipi nedeniyle ağaçların kuruyan yaprakları sağa sola savruldu. 2 dakika içinde Başkent'i beyaz örtüyle kaplayan yoğun tipiye sokakta yakalanan vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı. Saçak altlarına sığınan vatandaşlar, kısa süre tipinin sona ermesini bekledi. Kar yağışı nedeniyle birçok maddi hasarlı kaza meydana geldi. Çevre yollarda etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekerken, trafik ekipleri olası kazalara karşı sürücüleri uyardı.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, en düşük 2 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının en yüksek 5 dereceye ulaşması beklenirken, kent merkezinde de gün içinde karla karışık yağmur görülecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent Beyaza Büründü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement