Başkent'te 2 katlı evde yangın çıktı: 4 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Başkent'te 2 katlı evde yangın çıktı: 4 yaralı

Başkent\'te 2 katlı evde yangın çıktı: 4 yaralı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2 katlı bir evde çıkan yangında 4 kişi yaralandı.

22.01.2020 05:09  Güncelleme: 05:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2 katlı bir evde çıkan yangında 4 kişi yaralandı.

Olay, saat 04.00 sıralarında Ankara'nın Altındağ ilçesi Hacılar Mahallesi 883/9. Sokak'ta meydana geldi. İki katlı evin giriş katındaki kağıt toplayıcısı Suriye uyruklu Salih Ataki'nin yaşadığı evde kağıtların ve tahtaların tutuşmasıyla çıkan yangında Suriyeli Ataki, alevlerin arasında kaldı.

Dumanları fark eden çarşı ve mahalle bekçileri ile polis ekipleri, önce yangının çıktığı dairenin camını kırarak Ataki'yi ardından ise üst katta yaşayan Ali, İlhan ve Türkan Çelik'i dışarıya çıkardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, ambulans ve UMKE ekibi sevk edildi. Bütün evi saran alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından söndürdü. Sağlık ekipleri ise dumandan etkilenen 3 kişiyi ayakta tedavi ederken Suriye uyruklu Ataki'yi, yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Polis, olaya ilişkin inceleme başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Başkent'te 2 katlı evde yangın çıktı: 4 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.

  • Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı
    18:28 Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, izinsiz kazı yapıldığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye yönlendirilerek 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmaya teslim edildi.

  • Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
    18:21 Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

    Ankara'da 36 yaşındaki bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a oğlunun telefonundan "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum" mesajı gönderdi. Oğlunun yanına gitmek üzere kapıyı açan Yonca Kazan Coşkun, bu sırada içeri giren boşanma aşamasındaki eşi tarafından önce tecavüze uğradı, daha sonra da bıçaklanarak öldürüldü.


Advertisement