Başkent'te yedi günlük Covid-19 denetimlerinin ikinci günü - Son Dakika
Güncel

Başkent'te yedi günlük Covid-19 denetimlerinin ikinci günü

- Başkent'te yedi günlük Covid-19 denetimlerinin ikinci günü Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı: " Aksi halde vatandaşlarımız adli ve idari para cezalarıyla karşılaşabilirler" Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nın korona virüs tedbirleri denetimleri talimatları doğrultusunda Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı,...

20.10.2020 12:59  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Başkent'te yedi günlük Covid-19 denetimlerinin ikinci günü

Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı: " Aksi halde vatandaşlarımız adli ve idari para cezalarıyla karşılaşabilirler"

ANKARA - Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nın korona virüs tedbirleri denetimleri talimatları doğrultusunda Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, dolmuş ve otobüslerde uyulması gereken tedbirleri denetledi.

Mamak Caddesi üzerinde polis ve zabıtadan oluşan denetim ekiplerinin yaptıkları denetime Mamak Belediye Başkan Vekili Ercan Kınacı da eşlik etti. Yedi gün sürecek sıkı denetimlerin ikinci gününde Kaymakam Ali Sırmalı dolmuş ve otobüs şoförlerine uyarılarda bulundu. Yolcuların da maske takıp takmadığına dikkat eden Sırmalı, şoförleri doluluk oranlarına dikkat etmeleri, günlük dezenfekte işlemlerini aksatmamaları ve maskesiz müşteri almamaları konusunda defalarca uyardı. Aynı zamanda yolcuları da dolu otobüs veya dolmuşlara binmemeleri konusunda ikaz etti.

Şoförlerin ve yolcuların tedbirlere uymasından hoşnut kalan Mamak Kaymakamı Sırmalı," İçişleri Bakanlığı'nın talimatları doğrultusunda, toplu taşıma araçlarına denetimlerde bulunduk. Hem şoförlerimize hem de yolcularımıza uyarılarda bulunduk. Araçlarımız, şoförlerimiz ve yolcularımız kurallara uyuyorlar. Bizler bu konuda uyarılarda bulunduk, farkındalık oluşturmak. Bundan sonra denetimlerimiz devam edecek. Bu hafta boyunca İçişleri Bakanlığı'nın talimatları doğrultusunda yedi gün boyunca yedi ayrı konuda farklı farklı denetimlerde bulunacağız" ifadelerine yer verdi.

"Aksi halde vatandaşlarımız adli ve idari para cezalarıyla karşılaşabilirler"

Kaymakam Sırmalı, vatandaşların tedbirlere uyulduğu takdirde hastalığın üstesinden gelinebileceğini belirterek," Bütün vatandaşlarımıza kurallara uyma konusunda hassasiyet göstermelerini bekliyoruz. Hassasiyet gösterdikleri takdirde bu hastalığın üstesinden kısa zamanda geleceğiz. veya aksi halde vatandaşlarımız adli ve idari para cezalarıyla karşılaşabilirler. Bundan dolayı vatandaşlarımızın duyarlı olmasını bekliyorum. Gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızla hep birlikte maske, mesafe, temizlik kurallarına uyarak bu hastalığın üstesinden geleceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Başkent\'te yedi günlük Covid-19 denetimlerinin ikinci günü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te yedi günlük Covid-19 denetimlerinin ikinci günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement