Başkent'te Bir Otomobil Bariyerlere Girdi: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Bir Otomobil Bariyerlere Girdi: 2 Yaralı

Başkent\'te Bir Otomobil Bariyerlere Girdi: 2 Yaralı

Başkent'te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle bir üst geçidin bariyerlerine çarptı.

11.02.2014 08:39  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle bir üst geçidin bariyerlerine çarptı. Bariyerlerin otomobilin içine kadar girdiği kazada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, sabaha karşı Mevlana bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Okan Ateş isimli sürücü 06 AL 0885 plakalı otomobiliyle Konya Yolu'ndan Samsun Yolu istikametine doğru ilerlerken, direksiyon hakimiyetini kaybedip Emniyet Genel Müdürlüğü önünde bulunan köprünün girişindeki bariyerlere girdi. Sürücü Okan Ateş ve arka koltukta oturan Tolga Özdil yaralanırken, ön koltukta oturan Hatice Günaydın kazayı yara almadan atlattı.

Kazayı gören vatandaşlar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Otomobilde sıkışan sürücü Okan Ateş'i, kazayı yara almadan atlatan Hatice Günaydın ve diğer sürücüler birlikte çıkardı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara müdahalede bulundu. Sağlık ekipleri, ambulansa bindirdikleri sürücüyü, bir süre kalp masajı yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Diğer yaralı Tolga Özdil'in sağlık durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

Bariyerlere giren otomobil kullanılmaz hale gelirken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Bir Otomobil Bariyerlere Girdi: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement