Başkent'te Caz Şöleni - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Caz Şöleni

Başkent\'te Caz Şöleni

22. Uluslararası Ankara Caz Festivali, TÜRKAY Türk Armoni Yıldızları Orkestrası'nın muhteşem performansıyla devam etti.

12.05.2018 16:22  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilkent Station'da gerçekleşen caz konserinde orkestraya solistler Ece Göksu, Şirin Soysal ve Dilek Sert Erdoğan eşlik etti.

Başkent bu yıl 22. kez düzenlenen Ankara Caz Festivali'nde renkli konserlere ev sahipliği yapıyor. Festival kapsamında önceki akşam TÜRKAY Türk Armoni Yıldızları Orkestrası Ankaralılara renkli bir konser verdi. Bilkent Station'da sağanak yağmur altında gerçekleşen konseri çok sayıda müziksever izlerken, solistler Ece Göksu, Şirin Soysal ve Dilek Sert Erdoğan dünyada popüler olan caz şarkılarını seslendirdi.

SOLİSTLER BİRLİKTE SÖYLEDİ

Açık havadaki konser sağanak yağmura rağmen devam etti. İlk olarak sahneye solist Şirin Soysal çıktı. Keyifli performansıyla izleyenleri coşturan Soysal, yerini Ece Göksu'ya bıraktı. Ritmin izleyenleri ısıttığı konserde Göksu, TÜRKAY Türk Armoni Yıldızları Orkestrası ile birlikte caz müziğin sevilen şarkılarını söyledi. Konserin son solisti ise Dilek Sert Erdoğan oldu. Repertuvarına hareketli müzikler seçen Erdoğan'ın şarkılarıyla konseri izlemeye gelen Ankaralılar doyasıya dans etti. Gecenin finalinde ise 3 solist aynı anda sahnedeydi. Yağmura rağmen alanı dolduran Ankaralılara teşekkür eden solistler, orkestrayla birlikte müzik şöleni yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkent'te Caz Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement