Başkent'te reçetesiz ilaç almaya kalkan şahıs eczaneyi birbirine kattı - Son Dakika
3.Sayfa

Başkent'te reçetesiz ilaç almaya kalkan şahıs eczaneyi birbirine kattı

Başkent'te reçetesiz ilaç almaya kalkan şahıs eczaneyi birbirine kattı Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir şahıs eczaneye giderek kırmızı reçete ile satılan ilacı reçetesiz almak istedi.

22.11.2021 20:36  Güncelleme: 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te reçetesiz ilaç almaya kalkan şahıs eczaneyi birbirine kattı

ANKARA - Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir şahıs eczaneye giderek kırmızı reçete ile satılan ilacı reçetesiz almak istedi. Şahıs, kendisine ilacı veremeyeceğini belirten eczacıya önce küfür etti sonrada boğazını sıktı.

Olay, Ankara'nın Polatlı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde 15.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, madde bağımlısı olduğu belirtilen S.S isimli şahıs Atatürk Caddesi üzerinde Canatan Eczanesine geldi. Burada eczacı Mehmet Yıldız, S. S.'ye istediği ilaçların doktor raporu olup olmadığını sorunca aralarında tartışma çıktı. Dışarda bulunan diğer çalışan Nihat Atmaca eczaneye gelerek S.S'yi çıkarmak istedi. Atmaca ile içerde arbede yaşayan S.S, diğer eczane çalışanları ile birlikte dışarıya çıkartılarak, eczanenin kapısı kilitlendi.

"Camı kırarken, elini kesti"

Güçlükle dışarı çıkarılan S.S, tekrar içeri girmek istedi. Kapının kilitli olduğunu fark eden S. S. cebindeki bıçağı çıkararak, eczanenin camını kırdı. Kırılan çam parçaları S.S'nin elinde kesik oluşturdu. Eczacıya saldırı anı anbean güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, içeri de bulunan müşterilerinde büyük panik yaşadığı olayda, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Elinde kesikler oluşan S. S. olay yerinden kaçtı. Polisler kaçan şahısı eczaneye 500 metre ilerde Gazi Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı.

Başkent\'te reçetesiz ilaç almaya kalkan şahıs eczaneyi birbirine kattı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Başkent'te reçetesiz ilaç almaya kalkan şahıs eczaneyi birbirine kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu
    10:17 Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu

    Karaman'da bir ekmek fırınında çalışan genç, dalgınlığı sonucu kolunu hamur makinesine kaptırarak elini bileğinden kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç, yapılan müdahalenin ardından kopan eliyle birlikte Konya'da bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Manavgat'ta kaza: 2 yaralı, 1 sokak köpeği telef oldu
    10:14 Manavgat'ta kaza: 2 yaralı, 1 sokak köpeği telef oldu

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada toprak yüklü kamyonun kamyonete çarpması sonucu 2 kişi yaralandı ve bir sokak köpeği telef oldu. Kazada hurdaya dönen kamyonun sürücüsü ve yolcusu kurtarma ekibi tarafından çıkarıldı.


Advertisement