Ankara'da Gaspçılar ile Polis Arasındaki Kovalamaca Filmleri Aratmadı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da Gaspçılar ile Polis Arasındaki Kovalamaca Filmleri Aratmadı

Ankara'da belediyeye ait kamyoneti silah zoruyla gasbeden iki kişi, polisten kaçarken kaza yaptı. Kaza yapan kamyonette patlamalar meydana geldi.

04.05.2017 06:29  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da iki gaspçı silah zoruyla gasbettikleri kamyonetle kaçarak izini kaybettirdi. MOBESE kameralarından yerleri tespit edilen gasp şüphelileri ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Kovalamaca sırasında kaza yapan gaspçılar yaya olarak kaçmaya devam ederken alev alan kamyonetin tiner ve boya dolu olması çok sayıda patlamayı beraberinde getirdi. Şüphelileri çember altına alan polis ekipleri yakalamak için ellerinde silah ve fenerlerle ağaçlık alanlarda iz sürdü. Kaçmaya çalışan gaspçılardan biri kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı, diğeri ise olay yerine iki kilometre mesafedeki bir okulun yakınında yakalandı.

SİLAH ZORUYLA KAMYONETİ GASP ETTİLER

Ankara'nın Nuri Pamir Caddesi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki parkta çalışan Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekibin yanına silahlı iki kişi geldi. Bu kişiler, ekibin kullandığı park halindeki kamyoneti gasbederek kaçtı.

POLİS İLE GASPÇILAR ARASINDA KOVALAMACA BAŞLADI

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi tiner ve boya yüklü kamyonetin peşine düştü. Kısa sürede izlerini kaybettiren zanlılar, Bağlum Mahallesi'ne doğru kaçtı. Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarından da takibe alınan aracın Bağlum'da olduğunu tespit eden polis ekipleri ile ara sokaklara girmeye çalışan gasp şüphelileri arasında kovalamaca başladı. Bağlum'dan Pursaklar ilçesine kadar süren kovalamaca bir süre sonra Esenboğa güzergahındaki protokol yolunda devam etti.

GASPÇILARIN KAZA YAPMASIYLA KAMYONET YANDI

Pursaklar'dan kent merkezi istikametine doğru kaçan gaspçılar, Kuzey Ankara TOKİ Konutları yol ayrımında trafik yön levhası direğine çarptı. Kaza sonrası alevler içinde kalan kamyoneti terk eden zanlılar, yaya olarak TOKİ konutlarının bulunduğu bölgeye doğru kaçışlarını sürdürdü.

PEŞ PEŞE PATLAMALAR OLDU

Kısa sürede büyüyen alevler kamyoneti tamamen sardı. Araçta bulunan tiner ve boya kutuları nedeniyle peş peşe patlamalar meydana geldi. Trafik polisleri yangın nedeniyle Esenboğa yolunun Ankara istikametini ulaşıma kapattı. Alevler ise bir sulama tankerinden sıkılan suyla söndürüldü.

FİLMLERİ ARATMAYAN KOVALAMACA

Olay yerinden kaçan iki gaspçıyı yakalamak için TOKİ konutlarının bulunduğu yerleşim bölgesini çembere alan polis ekipleri film sahnelerini aratmayan bir takip başlattı. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri şüphelileri yakalamak için ellerinde silah ve fenerlerle ağaçlık alanlarda iz sürdü. Kaçmaya çalışan gaspçılardan biri kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı, diğeri ise olay yerine iki kilometre mesafedeki bir okulun yakınında görüldü. Polisin "dur, kaçma" ihtarında bulunmasının ardından teslim olan bu gaspçı da yere yatırıldıktan sonra kelepçelenerek gözaltına alındı.

Ankara'da Gaspçılar ile Polis Arasındaki Kovalamaca Filmleri Aratmadı

Ankara\'da Gaspçılar ile Polis Arasındaki Kovalamaca Filmleri Aratmadı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da Gaspçılar ile Polis Arasındaki Kovalamaca Filmleri Aratmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement