Son dakika haber! Başkentte fuhuş operasyonu - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haber! Başkentte fuhuş operasyonu

Son dakika haber... Başkentte fuhuş operasyonuANKARA Ankara'nın Polatlı ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 28 şüpheliden 27'si adliyeye sevk edildi.

25.02.2022 15:15  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkentte fuhuş operasyonu

ANKARA Ankara'nın Polatlı ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 28 şüpheliden 27'si adliyeye sevk edildi.

Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Asayiş Büro Amirliği ekipleri, teknik ve fiziki takibinin ardından 8 ev ve 1 iş yerinin fuhuş evi olarak kullanıldığı, 22 kadının fuhuş yaptırılarak mağdur edildiği belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Eş zamanlı baskınlarda 'fuhşa aracılık ve yer temin ettikleri' iddiasıyla toplamda 28 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden1'i ifadesinin ardından serbest bırakılırken, emniyetteki işlemleri tamamlanan 27şüpheli sağlık kontrolü sonrası adliyeye sevk edildi.

Son dakika haber! Başkentte fuhuş operasyonu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haber! Başkentte fuhuş operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde kaçak içki ve sigara ele geçirildi
    13:00 Samsun'un Yakakent ilçesinde kaçak içki ve sigara ele geçirildi

    Yakakent Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Abhazya Özerk Cumhuriyeti'nden kaçak içki ve sigara getirildiği istihbaratını aldı. Yapılan araştırmalar sonucunda 4 şüpheli şahsın ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda toplamda 77 adet 1 litrelik şişelerde kaçak içki, 13 litre menşei belli olmayan el yapımı içki ve bin 216 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonun ardından 4 şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

  • Arnavutköy'de iki otomobilin çarpıştığı kaza kamerada
    12:57 Arnavutköy'de iki otomobilin çarpıştığı kaza kamerada

    Arnavutköy'de karşıdan gelen otomobili görmeyen bir sürücüsü, sola doğru dönüş yaptığı sırada kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralanırken kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kaza sonrasında yaralılar hastanelere sevk edildi.

  • Adana'da elektrikli bisiklet kazasında hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği sezaryen ile kurtarıldı
    12:57 Adana'da elektrikli bisiklet kazasında hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği sezaryen ile kurtarıldı

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisikletten düşen 9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Ancak bebeği sezaryen ile alınarak hayata tutundu. Kazanın ardından kadının cenazesi Suriye'ye gönderilmek üzere morgdan alındı.

  • Karaman'da motosiklet sürücüsü otomobile çarptı, yaralandı
    12:56 Karaman'da motosiklet sürücüsü otomobile çarptı, yaralandı

    Karaman'da meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü, otomobile çarparak yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

  • Konya'nın Kulu ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
    12:56 Konya'nın Kulu ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

    Konya'nın Kulu ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, araçta yapılan aramada ve yol kenarında bir taşın altında bulunan siyah poşette 390 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 2 şüpheli tutuklandı.

  • Van'da terör örgütü PKK tarafından kız çocuğu dağa kaçırılan anne eylem yapacak
    12:55 Van'da terör örgütü PKK tarafından kız çocuğu dağa kaçırılan anne eylem yapacak

    Van'da terör örgütü PKK tarafından çocukları dağa kaçırılan aileler, Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yapacak. Anne Nazlı Sancar, evladı için mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

  • Kırçuval Otel Davası: 21 Kişiye Mezar Olan Otel İle İlgili İddianame Kabul Edildi
    12:52 Kırçuval Otel Davası: 21 Kişiye Mezar Olan Otel İle İlgili İddianame Kabul Edildi

    Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya'da 21 kişiye mezar olan Kırçuval Otel ile ilgili savcılığın hazırladığı iddianame mahkemece kabul edildi. 11 sanığın 'Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma' suçundan yargılanmasına başlanacak.

  • Sapanca'da market çalışanına silahlı saldırı anı kamerada
    12:50 Sapanca'da market çalışanına silahlı saldırı anı kamerada

    Sapanca ilçesinde bir markette çalışan R.A.'ya husumetlisi A.Ö. tarafından silahlı saldırı anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Şahsın marketin dışından ateş etmeye başladığı ve yaralı R.A.'ya ateş etmeye devam ettiği görüldü. Şüpheli daha sonra polise teslim oldu.

  • Adıyaman'da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı
    12:50 Adıyaman'da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı

    Adıyaman merkezinde, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı. Kazada otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, yaralı bisiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Kadıköy'de Bir Kişi 8 Yerinden Bıçaklandı
    12:50 Kadıköy'de Bir Kişi 8 Yerinden Bıçaklandı

    Kadıköy'de kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan bir şahıs, 8 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan şahıs, olay yerine yakın olan bir taksici tarafından hastaneye kaldırıldı. Saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Samsun'da silahla havaya ateş eden 3 kişi gözaltına alındı
    12:49 Samsun'da silahla havaya ateş eden 3 kişi gözaltına alındı

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen nişan töreninde silahla havaya ateş eden M.G., B.K. ve R.A. isimli 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadeleri alınan ve tabancalarına el konulan şüpheliler, idari para cezası verildikten sonra serbest bırakıldı.

  • 'Anı olarak kalsın' diye kaydettikleri uyuşturucu ortamları sosyal medyaya sızdı
    12:42 'Anı olarak kalsın' diye kaydettikleri uyuşturucu ortamları sosyal medyaya sızdı

    Sakarya'da bir evin içerisinde 'anı olarak kalsın' diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve valiliğin etiketlenerek paylaşıldığı videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayı araştırıyor.


Advertisement