Başkentte kar yağışı (2) - Son Dakika
Güncel

Başkentte kar yağışı (2)

Ankara'da sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.

17.03.2021 08:05  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Gece saatlerindeki yağmur, kentin birçok noktasında yerini kar yağışına bıraktı.

Dikmen, Keklikpınarı, İncek, Oran gibi yüksek rakımlı yerler beyaza büründü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye ekipleri, yollarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarına devam ediyor.

Başkentte kar yağışı (2)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkentte kar yağışı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MSB: Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 2'si terör örgütü mensubu 4 kişi yakalandı
    16:21 MSB: Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 2'si terör örgütü mensubu 4 kişi yakalandı

    Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2'si terör örgütü mensubu 4 kişinin yakalandığını duyurdu. Yakalanan şahıslardan birinin PKK, birinin de DHKP-C terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

  • Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri Hazırlıkları Başladı
    16:21 Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri Hazırlıkları Başladı

    Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin hazırlık çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Başkan Kara, organizasyonun Manavgat'a ve ata sporuna yakışır bir şekilde gerçekleşeceğini belirtti.

  • Belçika'da düzenlenen Ulusal Muhafazakarlık Konferansı güvenlik zafiyeti gerekçesiyle durduruldu
    16:20 Belçika'da düzenlenen Ulusal Muhafazakarlık Konferansı güvenlik zafiyeti gerekçesiyle durduruldu

    Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen Ulusal Muhafazakarlık Konferansı, aşırı sağcı siyasi figürleri bir araya getirmesi ve güvenlik zafiyeti oluşturabileceği gerekçesiyle durduruldu. Macaristan Başbakanı Viktor Orban ve İngiltere'deki Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi eski lideri Nigel Farage gibi isimlerin konuk edilmesi planlanan konferans, güvenlik kaygıları ve gerekli izinlerin alınmaması nedeniyle iptal edildi. Polis, konferansın yapıldığı binanın çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

  • Keşan'da şüphelinin üst aramasında uyuşturucu ve 6 bin 900 TL ele geçirildi
    16:20 Keşan'da şüphelinin üst aramasında uyuşturucu ve 6 bin 900 TL ele geçirildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan bir şüphelinin üst aramasında, uyuşturucu ve uyuşturucu madde satışından elde edilmiş olabileceği değerlendirilen 6 bin 900 TL ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Şanlıurfa'da trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı
    16:20 Şanlıurfa'da trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza, Siverek ilçesine bağlı Gerçek Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kazada, 2 otomobil çarpıştı ve sürücü Haçım Karaca ile Baran Karaca hayatını kaybetti. Yaralılar ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, kaza nedeniyle yolun trafiğe kapatılmasının ardından güvenlik önlemi aldı. Soruşturma başlatıldı.

  • YSK, Siyasi Partilerin İtirazlarını Reddetti
    16:20 YSK, Siyasi Partilerin İtirazlarını Reddetti

    YSK, AKP, MHP, CHP, İYİ Parti, DEM Parti, TİP, BBP ve Yeniden Refah Partisi'nin toplam 2 il ile 18 ilçe ve beldede yaptığı itirazları reddetti. YSK, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde siyasi partilerin yaptığı itirazları değerlendirmeye devam ediyor.

  • Düğünde Yeğenini Öldüren Sanık, Pişmanlık Dilekçesi Verdi
    16:19 Düğünde Yeğenini Öldüren Sanık, Pişmanlık Dilekçesi Verdi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düğünde aralarında husumet bulunan yeğenini öldüren sanık, duruşmada pişmanlık dilekçesi verdi. Sanık, suçsuz olduğunu iddia ederek idam cezasını kabul etti ve annesinin intikamını alması için cezaevinden çıkarılmasını istedi.

  • Keşan'da 2 Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
    16:19 Keşan'da 2 Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 2 ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu ele geçirildi. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları araçlarda S.Ç. ve M.K. isimli şahısların üst aramalarında 2 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet fişek buldu. Ayrıca, şüphe üzerine durdurulan C.K.'nin üst aramasında ise şeffaf poşet içerisinde 5,13 gram kimyasala bulanmış tütün ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.

  • Hazine ve Maliye Bakanı ile TCMB Başkanı ABD'ye gidiyor
    16:19 Hazine ve Maliye Bakanı ile TCMB Başkanı ABD'ye gidiyor

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, Uluslararası Para Fonu ve Dünya Bankası'nın bahar toplantılarına katılmak üzere ABD'ye gidiyor. İkili görüşmeler yaparak yatırımcılarla buluşacaklar.

  • Samsun'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında spor turnuvaları düzenleniyor
    16:19 Samsun'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında spor turnuvaları düzenleniyor

    Samsun'un Havza ilçesinde, Havza Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çeşitli spor turnuvaları ve müsabakaları düzenleniyor. Minik ve yıldız kategorilerinde kız voleybol turnuvası ile başlayan etkinliklerde, ayrıca erkek ve kız futbol, dart ve atletizm müsabakaları da düzenleniyor. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda verilecek.

  • Beylikdüzü Belediyesi Kadınlara Öz Savunma Eğitimi Düzenliyor
    16:18 Beylikdüzü Belediyesi Kadınlara Öz Savunma Eğitimi Düzenliyor

    Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki kadınların mental ve fiziksel olarak güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla öz savunma eğitimleri düzenliyor. Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.


Advertisement