Ankara'da Kendilerine "Vikingler" Adını Veren Hırsızlık Çetesine Operasyon Düzenlendi: 13 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Kendilerine "Vikingler" Adını Veren Hırsızlık Çetesine Operasyon Düzenlendi: 13 Gözaltı

Ankara'da kendilerine "Vikingler" adını veren hırsızlık çetesine operasyon düzenlendi. Operasyonda çete lideri "Viking" lakaplı Murat A'nın da aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

21.06.2018 21:52  Güncelleme: 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkentte hırsızlık zanlılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 13 kişi gözaltına alındı.

HIRSIZLIK ÇETESİ 2 AY BOYUNCA TEKNİK VE FİZİKİ TAKİBE ALINDI

Özellikle hastane otoparklarında yaşanan hırsızlık olaylarına ilişkin çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kendilerine "Vikingler" ismini veren hırsızlık çetesini 2 ay boyunca teknik ve fiziki takibe aldı.

PARÇALADIKLARI ARAÇLARI SANAYİDE SATIYORLAR

Ekipler, yaptıkları takip sonucunda çetenin, başta Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere bazı hastane otoparklarından araç çaldığını ve parçaladıkları araçların lastiklerini Organize 88 Sanayi Sitesi'ndeki lastikçilere sattıklarını, diğer parçalarını ise Ayyıldız Sanayi Sitesi'nde bulunan bir depoda sakladıklarını tespit etti.

ÇETE ÜYELERİ KENDİ ARALARINDA BİR DİL OLUŞTURDU

Polis ayrıca, başkalarının anlamaması için çetenin kendi üyeleri arasında özel bir dil kullandığını da ortaya çıkardı. Buna göre, çetenin çalınacak araca "sıva", çaldıkları araca "beton", çalıntı parçalara ise "moloz" ismi verdiğini tespit etti.

ÇETENİN ÇALDIĞI ARAÇLAR ARASINDA INTERPOL TARAFINDAN ARANAN BİR ARAÇ DA BULUNUYOR

"Vikingler" ismiyle operasyon başlatan ekipler, çete lideri Viking lakaplı Murat A'nın da aralarında bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı.

Çetenin çaldığı araçlar içerisinde Hollanda'da çalınan ve INTERPOL tarafından aranan bir aracın da bulunduğu öğrenildi.

Ankara\'da Kendilerine "Vikingler" Adını Veren Hırsızlık Çetesine Operasyon Düzenlendi: 13 Gözaltı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Kendilerine 'Vikingler' Adını Veren Hırsızlık Çetesine Operasyon Düzenlendi: 13 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • EMEKÇİ: söz dizileri bu aşağılık sürüngenleri suçlara özendiriyor, bir kuruşluk değeri olan çakallar yanyana gelerek sokaklarda her istediğini yapabiliyorlar çünkü ithal edilen ve içi boşaltılan kanunlarında caydırıcılığı kalmamıştır,kim ne yaparsa yanına kar kalıyor. 5 0 Yanıtla
  • idamm: Şart 1 0 Yanıtla

Advertisement