Başkentteki Cinayete 1 Tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

Başkentteki Cinayete 1 Tutuklama

Ankara'da 19 Mart'ta Cemal Oğulcan G.'nin silahla vurularak öldürüldüğü olaya ilişkin Cemil Semih A. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17.04.2019 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da 19 Mart'ta Cemal Oğulcan G.'nin silahla vurularak öldürüldüğü olaya ilişkin Cemil Semih A. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Ankara'nın Altındağ ilçesindeki 741. Sokak'ta 19 Mart günü saat 23.05 sularında, Cemil Oğulcan G., silahla vurularak öldürüldü. Olayın şüphelisi olduğu belirlenen Cemil Semih A. ise olay yerinden kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, firari şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda ekipler, şüpheli Cemil Semih A.'nın Mamak Zirvekent Mahallesi Kaşgarlı Mahmut Caddesi üzerinde bir konutta saklandığı bilgisine ulaştı. Polis, 11 Nisan günü Mamak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte operasyon yaparak, şüpheli Cemil Semih A.'yı yakalayarak gözaltına aldı.

İkamette yapılan arama neticesinde ise şüphelinin olayda kullandığını beyan ettiği bir tabanca, tabancaya takılı vaziyette bulunan 1 şarjör, bu şarjör içerisinde 15 fişek, tabancanın yanında bulunan 1 şarjör ve bu şarjör içerisinde takılı vaziyette 20 adet fişek, toplamda 35 fişek ele geçirdi. Ayrıca, olayla ilgili olarak firari şüphelinin olay yerinden kaçmasını sağlayan ticari taksi şoförü Birol G., ticari taksici içerisinde şüphelinin yengesi olan Özlem B., şüphelinin olaydan sonra saklandığı yeri temin eden Mehmet Can H., Güngör A., Bayram A. ve Mehmet V. isimli şüphelilerin suçluyu kayırma ve yardım etmek suçundan 11 Nisan'da yakalanarak gözaltına alındığı da öğrenildi.

Cemil Semih A. tutuklandı

Yakalanan 7 şüpheli, Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından 15 Nisan'da Adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Cemil Semih A. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheliler adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Cemil Semih A.'nın hırsızlık, kasten yaralama gibi suçlardan 27 suç kaydının olduğu da öğrenildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Başkentteki Cinayete 1 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile böyle kurtarıldı
    20:05 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile böyle kurtarıldı

    Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki Şehit Nusret İmam Hatip Ortaokulu'nda bir erkek öğrencinin boğazına cisim kaçtı. Okul müdürü Mehmet Macar, öğrencinin nefes alamadığını fark ederek heimlich manevrasıyla cismi çıkararak çocuğun nefes almasını sağladı. Olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı
    20:04 Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan yemek etkinliği sonrası tavuk pilavı yiyen 30 öğrenci rahatsızlandı. Öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • İşte Tokat'taki 5,6'lık depremin merkez üssünden ilk görüntüler
    20:01 İşte Tokat'taki 5,6'lık depremin merkez üssünden ilk görüntüler

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Tokat ve komşu il Yozgat'ta ufak çaplı yıkıma neden oldu. Büyük paniğe neden olan depremden ilk görüntüler geldi. Görüntülerde bölge halkının büyük korku yaşadığı ve bazı binaların hasar aldığı kameraya yansıdı.


Advertisement