Basketbol mu oynasam, balık mı tutsam? - Son Dakika
Magazin

Basketbol mu oynasam, balık mı tutsam?

Basketbol mu oynasam, balık mı tutsam?

20 yaş altı sevindi ama artık arkadaşlarını görmek, birlikte sinemaya gitmek istiyor- Yavaş yavaş kurallarda esneme yapılması güzel fakat verilen saat aralığı içerisinde pek bir şey yapmak mümkün değil. Sadece yürüme mesafesi için geçerli bir kural.

10.05.2020 07:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 yaş altı sevindi ama artık arkadaşlarını görmek, birlikte sinemaya gitmek istiyor

- Yavaş yavaş kurallarda esneme yapılması güzel fakat verilen saat aralığı içerisinde pek bir şey yapmak mümkün değil. Sadece yürüme mesafesi için geçerli bir kural. Esenyurt gibi bir ilçede yürüme mesafesinde herhangi bir aktivite yok maalesef. (Sezer Arslantaş, 19)

- Açıkçası pek memnun değilim çünkü çok az bir süre. İzinli olduğumuz dört saat içinde evimizin yakınlarında kısa bir yürüyüş yapmayı planlıyorum. (Sıla Erdoğmuş, 19)

- Sevindiğimi söyleyemeyeceğim. Tek başıma dışarıda yürümek çok anlamsız benim için. Arkadaşlarımla buluşmak ve sinemaya gitmek isterdim.  (Ekin Baran Uludağ, 15)

- Mutluyum çünkü 52 gündür dışarıya çıkamıyorum. Haftada bir gün yeterli. Ne kadar önlem alırsak o kadar erken kurtuluruz salgından. Çıktığımda arkadaşımla sosyal mesafeyi koruyarak paten süreceğim. (Elanur Alsırt, 14)

- Karar beni mutlu etti. Haftada bir olması gayet yeterli bence. O sürede evimin yakınındaki bir basketbol sahasında kendi başıma antrenman yapmayı planlıyorum. (Nisan Çimenli, 14)

- Karara mutlu oldum, olmak zorundayım ama haftada bir gün az. Sokağa çıktığımda hava alıp, gezmeyi planlıyorum. Keşke arkadaşlarımla olabilseydim. (Selin Kaya, 15)

- Memnunum. Bence bu dönemde zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmamalı. O yüzden haftada dört saati yeterli buluyorum. O gün oturduğumuz sitede yürüyüş yapabilirim veya civarda arabayla gezebilirim. (Canberk Şengün, 20)

- Karardan çok mutlu oldum ve çok memnunum. Verilen süre yeterli, daha fazla dışarıda kalırsak hastalık kapabiliriz. Parklar kapalı olduğundan ve arkadaşlarımdan uzak durmam gerektiğinden bahçemizde scooter sürerim. (Asya Kozan, 7)

<a class='keyword-sd' href='/basketbol/' title='Basketbol'>Basketbol</a> mu oynasam, balık mı tutsam?
İki yaş grubu da maske pratiği kazanmadı. Doğru kullanım konusunda hatırlatmalar yapılmalı.
Basketbol mu oynasam, balık mı tutsam?

65 yaş üstündekiler memnun, hava alıp yürüyüş yapmanın hayalini kuruyor

- Karardan memnunum, çok mutlu oldum ama süre bence yeterli değil. En az üç gün olmasını isterdim çünkü hemen hemen iki aydır sürekli olarak evlerimizdeyiz. Sokağa çıkma kısıtlaması geldiğinden beri aksattığım yürüyüşümü yapacağım. En az iki saat durmadan yürüyeceğim. ( Rasim Yılmaz, 76)

- Bu verilen izin hiç yoktan iyidir. Memnun olduk. Sağlığımız açısından yeterli diye düşünüyorum, zaten bu dönemde yetmek zorunda. Koşa koşa parka gideceğim, içimden gelen koşmak. Özgürce sokaklarda temiz havayı içime çekip yürümek. (Macide Tabak, 76)

Karardan memnunuz tabii, hiç olmazsa dört saat hava alıp yürüyüş yapabileceğiz. Keşke cumartesi-pazar olsaydı ama buna da razıyız. Sesli sesli bir 'ohh' çekeceğim. Yasaktan etkilenen kuzenimle birlikte yürüyüş yapmayı düşünüyoruz. (Yıldız Abay, 82)

- Uzun zamandır aldığım en güzel haber diyebilirim. Şu an ailemi ve kendimi riske atmamak için yeterli bir süre olduğunu düşünüyorum. İlk olarak sahile gidip yürüyüş yapmayı ve oturmayı planlıyorum. Birkaç arkadaşımla sosyal mesafeme dikkat ederek sohbet edebilirim. Mümkün olursa balık tutmak

için de vakit ayıracağım. (Hüseyin Nazik, 67)

- Normalde her gün iki saat yürüyüş yapan biriydim. 50 gündür evdeyim. Artık ayak tabanlarım çöktü, gözle görünür hasarlar var vücudumda. Bacaklarım ağrımaya başladı. Bu kararı uzun zamandır bekliyordum. İzin çıktığına sevindim ama süre elbette az, iki gün daha iyi olabilirdi.  Bizleri haftada bir gün dört saate razı  ettirdiler. Virüsten değil ama evde oturmaktan hasta olacağımız kesin. Aslında uzun bir yürüyüş yapmak istiyorum ama ilk gün biraz dinlenerek çok fazla yüklenmeden yürürüm. (Saadet Süer, 84)

Basketbol mu oynasam, balık mı tutsam?
İzinli oldukları sürede temas ettikleri yerler konusunda da çok dikkatli olmaları gerekiyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Basketbol mu oynasam, balık mı tutsam? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement