Anadolu Efes, Panathinaikos'u Evine Eli Boş Gönderdi: 78-62 - Son Dakika
Spor

Anadolu Efes, Panathinaikos'u Evine Eli Boş Gönderdi: 78-62

Anadolu Efes, Panathinaikos\'u Evine Eli Boş Gönderdi: 78-62

THY Avrupa Liginin 7. haftasında Anadolu Efes, sahasında konuk ettiği Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'u 78-62 yendi.

16.11.2018 22:25  Güncelleme: 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

THY Avrupa Liginin 7. haftasında Anadolu Efes, Panathinaikos'u 78-62 yendi. Lacivert-beyazlı ekip, bu sonuçla 5. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisi ise 3. kez sahadan mağlup ayrıldı. Müsabakaya Moerman ve Micic'in üç sayılık basketleriyle başlayan Anadolu Efes, 5. dakikayı 10-3 üstün geçti. Dunston'ın pota altından ürettiği sayılarla 8. dakikada farkı çift hanelere (15-5) çıkartan lacivert beyazlı ekip, ilk çeyreği 19-11 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin 12. dakikasında Panathinaikos farkı 5 sayıya (21-16) kadar indirse de savunmasını sertleştiren Anadolu Efes, Beaubois ve Simon'un dış atışlardan kaydettiği sayılarla 18. dakikada farkı 16 sayıya taşıdı: 40-24. Lacivert-beyazlı ekip, Pleiss'in sayılarıyla farkın kapanmasına izin vermedi ve soyunma odasına da 44-28 önde gitti.

EFES, MAÇIN BAŞINDAN SONUNA KADAR ÜSTÜN BİR OYUN SERGİLEDİ

İkinci yarı karşılıklı sayılarla başladı. Calathes ve Antetokounmpo'yla dış atışlardan sayılar bulan Panathinaikos karşısında boyalı alandan basketler üreten Anadolu Efes, 27. dakikayı 54-42 geride bıraktı. Lacivert-beyazlı ekip, final periyoduna 60-46 üstün girdi. Savunmaların sertleştiği son çeyrekte iki ekipte sayı bulmakta zorluk çekti. Anadolu Efes, Moerman'ın basketiyle 34. dakikayı 13 sayı ( 62-49) farkla üstün geçti. Micic'in dış atışlardan Beaubois ve Dunston'ın pota altından kaydettiği sayılarla farkı açtı ve sahadan 78-62 galip ayrıldı.

Anadolu Efes, Panathinaikos'u Evine Eli Boş Gönderdi: 78-62

TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Lacivert-beyazlı taraftarlar, Panathinaikos ile oynanan müsabakaya yoğun ilgi gösterdi. Müsabakada salonun büyük bölümünü dolduran lacivert-beyazlı taraftarlar takımlarına destek oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Anadolu Efes, Panathinaikos'u Evine Eli Boş Gönderdi: 78-62 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fenerbahçe li : Dün 6 saray kılar yunanlı destekliyordu. Cincon luları üzülmüştür. Nasıl olsa Fransız lar 0 2 Yanıtla
  • TÜRKİYEDİR GALATASARAY: HERŞEYİ YANLIŞ BİLEN ZİHNİYET ÜLKENİN TÜRK BAYRAGINI FRANSADA AVRUPADA DALGALANDIRAN GALATASARAY YUNAN DESTEKCİSİ GALATASARAY BU ARADA Panathinaikos FRANSIZ DEGİL YUNAN 0 1 Yanıtla
  • ssssssssssss: ula civciv biz sizmiyiz 1 0 Yanıtla
  • Hong Kong'da Messi maçı iptal edilince bilet iadeleri başlıyor
    12:01 Hong Kong'da Messi maçı iptal edilince bilet iadeleri başlıyor

    Hong Kong'da düzenlenen bir dostluk maçında Lionel Messi'nin sahaya çıkmaması büyük tepki çekti. Maçın organizatörleri, bilet ücretlerinin yüzde 50'sini iade etme kararı aldı. Biletleri resmi kanallardan satın alan müşterilere iadeler 12 Nisan 2024 tarihinden itibaren 30 gün içinde gerçekleştirilecek. Organizatörler, iade işlemleri hakkında bilgi vermek için müşterilerle iletişime geçecek.

  • ATO Başkanı Gürsel Baran, Özbekistan ile ilişkilerin ilerlediğini belirtti
    11:53 ATO Başkanı Gürsel Baran, Özbekistan ile ilişkilerin ilerlediğini belirtti

    Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Özbekistan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin son yıllarda ilerlediğini, iki ülke arasında yatırım ve iş birliği zeminini oluşturmak üzere çok sayıda anlaşma imzalandığını belirterek, "Özbekistan ve Türkiye arasındaki siyasi,...

  • Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Sporcusu Beyza Nur Akkuş Zafer Kupası'ndan Altın Madalya İle Döndü
    11:47 Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Sporcusu Beyza Nur Akkuş Zafer Kupası'ndan Altın Madalya İle Döndü

    Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü sporcusu Beyza Nur Akkuş, Antalya'da düzenlenen Zafer Kupası'nda 65 kiloda altın madalya kazandı. Akkuş'un yeni hedefi ise Avrupa Güreş Şampiyonası.

  • Fenerliler Eren Elmalı'yı yere göğe sığdıramıyor: Bundan sonra kardeşimizdir
    11:36 Fenerliler Eren Elmalı'yı yere göğe sığdıramıyor: Bundan sonra kardeşimizdir

    Trabzonsporlu futbolcu Eren Elmalı'nın, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarda Fenerbahçeli futbolcuları korumaya çalışmasına beğeni yağıyor. Eren'e bu hareketinden dolayı bazı sarı-lacivertli taraftarlardan, "Bundan sonra kardeşimizdir" şeklinde yorumlar yapıldı.

  • Kayseri Takımı Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu Oldu
    11:34 Kayseri Takımı Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu Oldu

    Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri takımı büyük bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyonada mücadele eden 15 ilden 160 sporcu arasında Kayseri takımı 8 bin 543 puan ile birinci oldu. Erzurum ikinci, Eskişehir ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto ve Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı tarafından takdim edildi.

  • Antalya'da Halter Salonuna Dönüştürülen Okul Deposundan Madalyalarla Döndüler
    11:29 Antalya'da Halter Salonuna Dönüştürülen Okul Deposundan Madalyalarla Döndüler

    Antalya'da bir okulun deposunun spor salonuna dönüştürülmesiyle halterle tanışan öğrenciler, kısıtlı imkanlara rağmen Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü. Gülgün Nihat Ömür Ortaokulu'nun altındaki depo, gönüllü olarak halter eğitmenliği yapan Mustafa Otun tarafından halter salonuna dönüştürüldü. Öğrencilerden Hüsnücan Yılmaz Avrupa ikincisi, Beytullah İkne Türkiye şampiyonu, Mehmet Savga Türkiye şampiyonu ve Mesut Zorlu Türkiye üçüncüsü oldu. Öğrenciler, daha fazla destek alarak daha büyük başarılar elde etmek istediklerini belirtti.

  • Kayseri İkinci Amatör Küme'de 4. Hafta Maçları Tamamlandı
    11:29 Kayseri İkinci Amatör Küme'de 4. Hafta Maçları Tamamlandı

    Bu sezon üç ayrı grupta oynanan İkinci Amatör Küme'nin 4. haftasında toplam 13 karşılaşmada takımlar 68 kez gol sevinci yaşadı. Haftanın en gollü karşılaşması Büyük Toraman - Kayseri İdman Yurdu maçı oldu.

  • Kayseri Süper U-18 Ligi'nde Şampiyonlar Belli Oldu
    11:26 Kayseri Süper U-18 Ligi'nde Şampiyonlar Belli Oldu

    Kayseri Süper U-18 Ligi'nde Kocasinan Şimşekspor ve Talasgücü Belediyespor, U-18 Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil etme hakkı kazandı.

  • Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı: Sporcularımız Paris'te gümüş veya altın madalya kazanabilir
    11:22 Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı: Sporcularımız Paris'te gümüş veya altın madalya kazanabilir

    Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, sporcularının 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda alınan bronz madalyayı Paris'te gümüş veya altına çevirmeyi başarabilecek düzeyde olduğunu söyledi. Çelen, sporcuların başarılarıyla Türkiye'yi cimnastikte tanıttıklarını ve hedeflerinin her zaman çıtayı yükseltmek olduğunu belirtti.

  • Down Sendromlu Sporcuların Olimpiyatı: 2024 Trisome Oyunları
    11:22 Down Sendromlu Sporcuların Olimpiyatı: 2024 Trisome Oyunları

    "Down sendromlu sporcuların olimpiyatı" olarak nitelendirilen ve 33 ülkeden 488 sporcunun katılacağı Trisome Oyunları, yarın Antalya'da açılış seremonisiyle başlayacak.

  • Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı
    11:11 Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı

    Erzurum'un Hınıs ilçesinde çevik kuvvetin toplumsal olaylara müdahale tatbikatı gerçeği aratmadı. Hınıs İlçesi Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan çevik kuvvet grup amirliği, muhtemel olaylara müdahalede gerçekçi bir tatbikat gerçekleştirdi. Tatbikatta personelin performansı, gerçek olaylardan farksızdı ve toplumsal olaylara müdahale eğitimi de verildi.


Advertisement