Fenerbahçe Beko, Sloukas'ın Son Saniye Basketiyle Maccabi FOX'u 78-75 Yendi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Beko, Sloukas'ın Son Saniye Basketiyle Maccabi FOX'u 78-75 Yendi

THY Avrupa Liginin son haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında konuk ettiği İsrail ekibi Maccabi FOX'u 78-75 yendi ve 25 galibiyet ile normal sezonu lider tamamladı.

05.04.2019 22:57  Güncelleme: 23:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi son hafta maçında Maccabi FOX Tel Aviv'i 78-75 mağlup ederek, normal sezonu 25 galibiyet ile lider tamamladı. İsrail temsilcisi ise 16. mağlubiyetini yaşadı ve play-off'un dışında kaldığı için Avrupa macerasını tamamladı. Ali Muhammed ve Green'le dış atışlardan sayılar üreten Fenerbahçe Beko karşısında Black'le pota altından basketler bulan Maccabi FOX, 4. dakikayı 10-6 üstün geçti. İki ekip de pota altından sayılar üretirken Fenerbahçe Beko, Datome'nin üç sayılık basketiyle 9. dakikada öne geçti. İlk çeyrek 20-20 eşitlikle tamamlandı.

SON PERİYODA İSRAİL TEMSİLCİSİ ÜSTÜN GİRDİ

Savunmaların sertleştiği ikinci çeyrekte Sloukas'la iç ve dış atışlardan sayılar üreten Fenerbahçe Beko, 15. dakikada farkı 5 sayıya çıkardı: 33-28. Maccabi FOX, Black'in pota altından arka arkaya kaydettiği sayılarla oyunu dengeledi ve soyunma odasına 41-41 eşitlikle gidildi. İkinci yarıya hücumda ve savunmada kötü başlayan Fenerbahçe Beko karşısında 10-0'lık seri yakalayan Maccabi FOX, 24. dakikada farkı çift hanelere çıkardı: 41-51. Pota altından bulduğu sayılarla skor üstünlüğünü sürdüren İsrail temsilcisi, final periyoduna 59-51 üstün girdi.

Fenerbahçe Beko, Sloukas'ın Son Saniye Basketiyle Maccabi FOX'u 78-75 Yendi

SLOUKAS SON SANİYEDE GALİBİYETİ GETİRDİ

Son çeyrek büyük bir heyecana sahne oldu. Taraftar desteğini arkasına alan ve Melih Mahmutoğlu'nun sayılarıyla üstünlüğü ele alan sarı-lacivertli ekip, 36. dakikada farkı 7 sayılık bir üstünlük yakaladı: (70-63) çıkardı. Maccabi, bitime 19 saniye kala Pargo'nun serbest atıştan bulduğu sayıyla skora dengeyi getirdi: 75-75. Fenerbahçe Beko, Sloukas'la son topu kullandı. Yunan oyuncunun son saniyede attığı 3 sayılık basketle Fenerbahçe Beko, sahadan 78-75 galip ayrıldı.

ALİ KOÇ DA KARŞILAŞMAYI İZLEDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da karşılaşmayı locadan takip etti. Sarı-lacivertli taraftarlar, başkan Koç'a "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" tezahüratlarıyla destek verdi.

Fenerbahçe Beko, Sloukas\'ın Son Saniye Basketiyle Maccabi FOX\'u 78-75 Yendi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Beko, Sloukas'ın Son Saniye Basketiyle Maccabi FOX'u 78-75 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement