Basketbolculardan Öğrencilere Spor Malzemesi Desteği - Son Dakika
Güncel

Basketbolculardan Öğrencilere Spor Malzemesi Desteği

Osmaniye'de, Kadirli Belediyesi Kız Basketbol takımı tarafından Sumbas ilçesinde lise öğrencilerine spor malzemesi desteğinde bulunuldu.

20.11.2017 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de, Kadirli Belediyesi Kız Basketbol takımı tarafından Sumbas ilçesinde lise öğrencilerine spor malzemesi desteğinde bulunuldu.

Öğrencileri spora teşvik etmek, spora ve sporcuya destek olmak amacıyla hazırlanan spor malzemeleri Sumbas Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törenle verildi.

Öğrencilerin sevgi gösterisinde bulunduğu kız basketbolcular, okulun basketbol takımıyla gösteri maçı yaptı. Sumbas Kaymakamı Ömer Coşkun'un da katıldığı üç sayı atışı yarışması düzenlendi.

Coşkun, törende yaptığı konuşmada, hayatın sadece eğitim öğretimden ibaret olmadığını belirterek, "sosyal aktivitelerle çocukların topluma daha farklı yaklaşmaları ve daha fazla toplum içinde bulunmaları için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda desteğinden dolayı Kadirli Belediyesi Kız Basketbol takımına ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz." diye konuşu.

Kız basketbol takımı oyuncusu Gökçe Çapar ise geleceğin sporcuları olacağını ifade ettiği öğrencilere sosyal sorumluluğun gereği olarak destek vermekten dolayı mutlu olduklarını ve başarı beklediklerini söyledi.

Okul müdürü Mustafa Kemal Evren Çiğil de başarıl sporcuların yetişmesinde katkıda bulunan kız basketbolcular ve kulüp idarecilerine teşekkür etti.

Kaymakam Coşkun'un teşekkür plaketi vermesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle tören sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Basketbolculardan Öğrencilere Spor Malzemesi Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement