Basketbolda Büyükşehir Farkı - Son Dakika
Güncel

Basketbolda Büyükşehir Farkı

Süper lig temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Gazişehir Gaziantep engelini farklı geçerek ligin ikinci yarısında ikide iki yaptı.

19.02.2018 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper liginde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Alparslan Türkeş Spor Salonu'nda karşılaştığı Gazişehir Gaziantepspor engelini 95-75 gibi farklı bir skorla geçerek ligin ikinci yarısındaki çıkışını sürdürdü. Maça iyi başlayan temsilcimiz, ilk periyodu 23-16 ile geçti. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Büyükşehir Belediyespor, ilk yarıyı 49-35 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısına rakip Gaziantep daha iyi başladı. Üçüncü periyod 21-21 eşitlikle tamamlandı. Büyükşehir Belediyespor, dördüncü periyoda 70-56 önde başladı. Bu periyotta da üstünlüğü ele geçiren Büyükşehir maçtan 95-75 galip ayrılmayı başardı. Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ligin ikinci yarısında deplasmanda TSK galibiyetinin ardından Gaziantep galibiyeti ile ligde ilk 4 şansını arttırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Basketbolda Büyükşehir Farkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement