Basketbolda Hazırlık Maçı... - Son Dakika
Yerel

Basketbolda Hazırlık Maçı...

Olin Edirne, Yunanistan'da oynadığı üçüncü hazırlık maçında, Makedonya takımı Aba Strumica'yı 69-62 yendi.

23.09.2011 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olin Edirne, Yunanistan'da oynadığı üçüncü hazırlık maçında, Makedonya takımı Aba Strumica'yı 69-62 yendi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Olin Edirne Basketbol Takımının, Selanik Basketbol Hakemleri Birliği'nin düzenlediği turnuvanın üçüncü gününde karşılaştığı Aba Strumica'yı 7 sayı farkla mağlup ettiği bildirildi.

Olin Edirne'nin tutuk başladığı maçın ilk dakikası, art arda sayılar bulan Strumica'nın 5-0'lık üstünlüğüyle geçildi. İlk sayısını ikinci dakikada Stimaç'la bulan Olin Edirne, bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koydu ve bu oyuncunun etkili oyunu sonucunda ilk periyodu 16-15 önde kapattı.

Olin Edirne, ikinci periyota iyi bir başlangıç yaptı ve arka arkaya sayılar buldu. Bu çeyreğin sonlarına doğru rakibinin dış atışlarını engelleyemeyen Olin Edirne, yine de devreyi 35-33 önde tamamladı.

Aba Strumica'nın 3. çeyrekteki hücum organizasyonlarını engelleyemeyen ve karşı hücumlardan da boş dönen Olin Edirne, çeyreğin ilk 5 dakikasının rakibinin 39-35'lik üstünlüğüyle geçilmesine engel olamadı. Karşılıklı basketlerle sona eren 3. çeyreği, Olin Edirne 2 sayı farkla geride tamamladı: 45-43

Olin Edirne, son çeyrekte Chris Wright ve Ogün Sevinç'in etkili oyunları sonucunda karşılaşmadan 69-62 galip ayrılan taraf oldu.

Olin Edirne'de maçın en skorer ismi 16 sayı kaydeden Chris Wright olurken, bu oyuncuyu 14 sayı atan Ogün Sevinç ile 10 sayıyla oynayan Vladimir Stimaç izledi.

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basketbolda Hazırlık Maçı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement