Basketbolda Lider İsim Anıl Ateş - Son Dakika
Advertorial

Basketbolda Lider İsim Anıl Ateş

Basketbolda Lider İsim Anıl Ateş

Türkiye'de özellikle son yıllarda basketbola olan ilginin en büyük etkenlerinden bir tanesi olan Anıl Ateş takımı ile birlikte başarıdan başarıya koşmaktadır. Özellikle takıma dahil olduğu ilk günden itibaren ciddi bir katkı sağlayan ve böylece takımın vazgeçilmezlerinden birisi olmayı başaran Anıl Ateş, şu anda Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli sporculardan birisi olarak dikkat çekmektedir.

14.06.2017 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Basketbol takımına girdiği ilk günden itibaren özellikle kritik maçlarda sorumluluk alan ve takımını sırtlayan isimlerden birisi olan Anıl Ateş, bu başarısı ve hayatı ile ilgili önemli anları da yaptığı röportajlar da sıklıkla dile getirmektedir.

Başarısını Neye Borçlu?

Özellikle geçtiğimiz günlerde basketbolcu tarafından yapılan son açıklamalar basketbolcunun başarıya ulaşmasında nasıl bir yol izlediğini net açık bir şekilde ortaya çıkarılmasını sağladı. Öyle ki küçük yaştan itibaren basketbolcu olmak istediğini söyleyerek hedefini erken belirlediğini söyleyen Anıl Ateş, daha sonrasında spor okullarına kayıt edilmesi ile birlikte bu konuda ilerleme fırsatı bulduğunu söyledi.

Özellikle başarılı bir basketbolcu olmasında ailesinin desteğini de net bir şekilde dile getiren Anıl Ateş, ailesinin kendisini spor okuluna yazdırmak ile ilk adımı attığını ve ardından azimli bir şekilde küçük yaştan itibaren çalışarak hedefine ulaştığını söyledi. İlk günlerden itibaren büyük bir basketbolcu olacağına inandığını söyleyerek ne kadar hedefe yönelik çalışabilecek azme sahip olduğunu belirten Anıl Ateş, şu anda Türkiye'nin en önemli basketbolcularından birisi olarak yurtdışına gitmeyi amaçlıyor. Özellikle Türkiye'yi yurt dışında temsil etmenin kendisi için büyük bir umut ve mutluluk yaratacağını söyleyen oyuncunun pek çok farklı takımın radarında olduğu ve önümüzdeki günlerde transferinde sürpriz gelişmeler yaşanabileceği ifade ediliyor. Çıktığı her maç sonrasında özellikle maçta yaptıkları ile dikkat çeken basketbolcu takımın en çok sevilen oyuncuları arasında yer alarak mütevazi olduğunu da net bir şekilde herkese gösteriyor. Öyle ki pek çok başarılı oyuncunun saha dışında yaptıkları olumsuz hareketler gündemde oldukça yer bulurken, Anıl Ateş tam ters bir profil çiziyor ve yaptıkları, arkadaşlarıyla uyumu ve mütevazi yaşamı ile adeta sevenlerini bir kez daha kendine bağlıyor. Anıl Ateş yaptığı açıklamalarda hayatı sade yaşamayı sevdiğini söylerken, özellikle basketbola olan aşkını hiçbir zaman bitmemesini istediğini belirtti.

Son Dakika Advertorial Basketbolda Lider İsim Anıl Ateş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement