Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 24. haftasında Muratbey Uşak Sportif'i 95-91 yenen Beşiktaş Sompo Japan'ın başantrenörü Yağızer Uluğ, her iki takımın da kazanma arzusuyla oynadığını söyledi.

03.04.2016 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 24. haftasında Muratbey Uşak Sportif'i 95-91 yenen Beşiktaş Sompo Japan'ın başantrenörü Yağızer Uluğ, her iki takımın da kazanma arzusuyla oynadığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Uluğ, Muratbey Uşak Sportif takımının fizik gücüyle oynadığını ve takımdaşlığı güçlü bir ekip olduğunu dile getirerek, "Onlara karşı oyunu kontrol etmek zor. Defansif bölümde çok mücadele ederek, açık alanda kolay sayılar bulmaya çalıştık. Bu şekilde kontrol bize geçti ama sonra rakibimiz direnç gösterdi ve maç son saniyeye kadar büyük çekişmeye sahne oldu." ifadelerini kullandı.

Uluğ, takımın yeni transferi Brown'un çok kısa zamanda bütün planlara uyum sağlamasının mümkün olmadığını belirterek, "Hafta başından beri burada olmasına rağmen henüz iki antrenman yapabildi. Oyun sistemimizi ve takım arkadaşlarını anlaması için elbette zamana ihtiyacı var. Bizim bir sistemimiz ve oyun planımız var. Kendisinin buna uygun bir oyuncu olduğunu düşünüyoruz. Kendisini, yüksek tempolu basketbolumuzda liderlik rolü üstlenebileceğini düşünerek takımımıza kazandırdık." değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş Sompo Japan oyuncularından Brown ise çok iyi bir maç çıkardıklarını ve kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Play-off açısından önemli bir müsabaka oynadıklarını belirten Brown, ilk maçında taraftarları çok beğendiğini aktardı.

Muratbey Uşak Sportif cephesi

Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, son bölümde yaptıkları hataların kendilerine yenilgiyi getirdiğini anlattı.

İki takımın da hücumda son derece istekli olduğunu dile getiren Bulkaz, "Son toplarda hatalar yaptık. Maçı biz de kazanabilirdik ama kaybettik. Beşiktaş Sompo Japan'ı ve Yağızer Uluğ'u kutluyorum." diye konuştu.

Muratbey Uşak Sportif oyuncularından Can Korkmaz ise maçın genelinde hücumda iyi oynadıklarını ama savunma hatalarıyla karşılaşmayı kaybettiklerini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement