Başkonsolosun Babası: Devletimize Çocuğumuzu Emanet Ettik (2) - Son Dakika
Güncel

Başkonsolosun Babası: Devletimize Çocuğumuzu Emanet Ettik (2)

Ardahan'daki YAKINLARI ENDİŞELİ Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz'ın Ardahan'da Karagöl Mahallesi'nde oturan halası, 65 yaşındaki Bilor Özcan, aralarında yeğeninin bulunduğu Türkler'in kaçırılma haberini televizyondan öğrendiğini söyledi.

12.06.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'daki YAKINLARI ENDİŞELİ

Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz'ın Ardahan'da Karagöl Mahallesi'nde oturan halası, 65 yaşındaki Bilor Özcan, aralarında yeğeninin bulunduğu Türkler'in kaçırılma haberini televizyondan öğrendiğini söyledi. Çok tedirgin olduğunu anlatan hala Özcan, rehin tutulan yeğeni Öztürk Yılmaz ile çalışma arkadaşlarının serbest bırakılması için dua ettiğini bildirdi. Konsolosun Bursa Çekirge'de oturan babası Şerafettin Yılmaz'ın kız kardeşi Bilor Özcan, "Öztürk'ün babası Şerafettin Yatıp kalkıp yeğenim için ve diğer rehin tutulanlar için dua ediyorum. Allah hepsine fırsat versin. Evlerine kavuşurlar inşallah. Allah Devletimize ve milletimize zeval vermesin. İnşallah hepsi kurtulacak" diye konuştu.

Ardahan'a 25 kilometre uzaklıktaki Açıkyazı (Alabala) Köyü doğumlu olan Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz'ın köydeki komşuları da gelişmeleri yakından izlemek için televizyon başından kalkmadıklarını söylediler. Açıkyazı Köyünden komşuları 55 yaşındaki Şaban Dursun, "Yılmaz ailesi 26 yıl kadar önce köyden göç etti. Şerafettin Yılmaz köyde çiftçilik yapardı. Oğlu Öztürk'ü zor şartlarda okuttu . Yılmaz çok iyi bir ailedir. Oğlunun başarısından da mutlu oluyorduk. Televizyonlardan kaçırılma haberini duyduğumuz anda şok olduk. Şu an bütün köylüler Öztürk Yılmaz ve diğer rehineler için dualar etmektedir. Devletten tek beklentimiz, rehinelerin bir an önce kurtarılmasıdır" dedi. - Halası

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkonsolosun Babası: Devletimize Çocuğumuzu Emanet Ettik (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement