Başpehlivanlara Komando Eğitimi - Son Dakika
Spor

Başpehlivanlara Komando Eğitimi

Başpehlivanlara Komando Eğitimi

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, bir ay sürecek kış kampına girdi.

20.12.2017 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, bir ay sürecek kış kampına girdi. Antrenör Kemal Yıldız yönetiminde yeni sezona hazırlanan başpehlivanlar, haftanın 5 günü sahada 1 günüde salon da adeta komando eğitimi görüyor.

Başpehlivanlar Orhan Okulu, Hüseyin Gümüşalan, İsmail Koç, Serkan Serttürk, Ali Altun ile Başaltı boyunda Mustafa Okulu, Küçük orta büyük boyda Semih Yılmaz ve Deste küçük boyda Adem Ayseli Yeşilbayır Mahallesinde bulunan kulüp tesislerinde bir ay sürecek kış kampına girdi. Sezonun ilk antrenmanı öncesi Şehit Er Tevfik Cebeci stadında mini futbol gösterisi yapan Başpehlivanlar daha sonra idmana başladılar.

İlk saha antrenmanına koşu ile başlayan Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı koşu ve ısınma hareketlerinin ardından bellerine bağladıkları ağırlıklarla koşarak devam etti. 5 kilo ağırlığındaki toplarla yaptıkları çalışmanın ardından şınav, mekik ve halata tırmanma ile kol kaslarının güçlenmesi için halat sallama antrenmanı yapan Başpehlivanlar, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 idman yapıyor.

Kamp programı hakkında bilgi veren Antrenör Kemal Yılmaz, "2017 bizim için aslında başarılıydı. Hedef Kırkpınar'da altın kemerdi. Orhan final yaptı. Er meydanlarına 2 yeni Başpehlivan kazandırdık. 2018 yılı hazırlıklarına 1 ay önce Kumluca'da başladık. Şimdi ise Döşemealtı'nda 1 ay sürecek kış kampına girdik. İnşallah 2018'de altın kemeri alacağız. Biz Döşemealtı'na gelirken verdiğimiz sözü tutarak Kırkpınar'dan altın kemeri ilçemize getirmeyi istiyoruz. Güç ve kondisyona dayalı çalışmalarımıza başladık. İnşallah başarılı bir sezon geçireceğiz" dedi.

Yoğun bir çalışma dönemine girdiklerini söyleyen başpehlivan Orhan Okulu, "2017 yılı bizim için başarılı bir sezon oldu. Kurtdereli Güreşlerini üçüncü kez alarak ilk defa altın kemerin ebedi sahibi oldum. Elmalı Güreşlerinde 5 yıl üst üste kazanarak tarihte bir ilki başardım. İlklere imza attık. Ancak Kırkpınar'da birinci olamayıp ikinci oldum. Bu nedenle üzgünüm. Bu yıl kazanmak için arkadaşlarımla çok daha fazla çalışacağız. Şuanda Kış kampındayız ve başarılı bir takımız. Hedefimiz Kırkpınar'da altın kemer " dedi.

Hüseyin Gümüşalan ise, "Takım olarak kış kampına girdik. Bizim için 2018 yılı çok iyi olacak çünkü hedeflerimiz büyük. Geçtiğimiz yıl Döşemealtı'na transfer oldum ve kendimi geliştirerek Başpehlivanlığa yükseldim. Çalışmalarımız çok güzel gidiyor bende Kırkpınar'da altın kemeri istiyorum" diye konuştu.

Ali Altun, "2017 sezonu bizim açımızdan güzel geçti. Tek eksiğimiz Kırkpınar'ı ikinci olarak kapattık. Hedefimiz 2018 yılında Kırkpınar altın kemerini Döşemealtına getirmek. Şuan bir aylık bir kayma başladık. Sakatlığımız yok ve çalışmalarımız iyi gidiyor."

İsmail Koç, "2018 hedefimiz altın kemeri Döşemealtı'na getirmek. Bu nedenle kış kampına erken başladık. Çalışmalarımıza daha erken start verdik. Başarılı bir sezon geçirerek Altın kemeri ilçemize getireceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başpehlivanlara Komando Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement