Başsavcı Savaş Düzgün "Eski Cezaevi Değerlendirilecek" - Son Dakika
Güncel

Başsavcı Savaş Düzgün "Eski Cezaevi Değerlendirilecek"

Başsavcı Savaş Düzgün "Eski Cezaevi Değerlendirilecek"

DÜZCE(İHA) – Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Fezvi Çakmak Mahallesi’nde bulunan eski cezaevinin iş eğitim merkezi olarak değerlendirilmesi için proje hazırladıklarını söyledi.

07.12.2017 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE(İHA) – Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Fezvi Çakmak Mahallesi'nde bulunan eski cezaevinin iş eğitim merkezi olarak değerlendirilmesi için proje hazırladıklarını söyledi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, basından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Oğuzhan Yalçınkaya, ilk müracaattan sorumlu Cumhuriyet Savıcısı Ömer Faruk Öz ve uzlaştırmadan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Emre Demirci ile birlikte Düzce'de görev yapan basın temsilcileriyle düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Başsavcı Savaş Düzgün, basının dördüncü kuvvet olduğunun altını çizerek "Basın bizler ve kamuoyu için haber alma noktasında önemli görev icra ediyor. Bizde elimizde geldiği basın mensuplarına zorlu görevlerinde yardım etmeye çalışıyoruz. Basın mensuplarının da basın ahlak ve ilkeleri doğrultusuna kamuoyunu bilgilendirmesi bizlerin öncelikli istekleri arasındadır" dedi.

Eski cezaevi iş eğitim merkezi olacak

Başsavcı Düzgün, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan eski cezaevinin iş merkezi haline getirileceğini ifade ederek "Açık cezaevinde kalan mahkumların meslek sahibi olması için eski cezaevini iş eğitim merkezi haline getirmek için çalışma yapacağız. Burayı bir üretim yeri gibi mahkumların meslek sahibi olabileceği bir alan açacağız" şeklinde konuştu.

Adli Tıp Kurumu'nun temelleri 2018'de atılıyor

Düzce'ye yapılacak olan ve bölgeye hitap eden Adli Tıp Kurumu'nun D-100 karayolu üzerinde ki arazisinde 2018 yılında temellerin atılacağını söyleyen Başsavcı Düzgün, "Adli Tıp Kurumu tüm bölgeye hitap edeceği için Düzce'ye de oldukça faydası olacak. En kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başsavcı Savaş Düzgün 'Eski Cezaevi Değerlendirilecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement