Başsoy Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başsoy Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başsoy Çalışmaları Yerinde İnceledi

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy çalışmaları bizzat takip ediyor.

12.09.2018 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy çalışmaları bizzat takip ediyor.

Her gün günün erken saatlerinde şehir merkezinde gözlemler yaparak eksiklikleri takip eden Başsoy ekiplerin çalışmaları sırasında ise yapılan çalışmaların kontrolünü yapıyor. Talip Kaban Bulvarında ki asfalt çalışmalarını,13 Şubat Caddesi Asfalt ve refüj çalışmalarını Halitpaşa Caddesindeki kaldırım çalışmalarını ve Zübeyde Hanım Caddesindeki çalışmaları yerinde incelemede bulunan Cemalettin Başsoy "Ekiplerimiz yağmur çamur demeden canla başla çalışıyorlar üst yapı ve alt yapı çalışmalarının sonuna gelmiş bulunmaktayız. 2019 da Erzincan istediğimiz noktaya ulaşmış olacak, bundan sonra Erzincan Belediyesi bu tarz çalışmalarla meşgul olmamış olacak ve kültürel ve sosyal alanlarda çalışmalara daha fazla zaman ayırabilecek." dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başsoy Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: İstanbul'da İmam Hatip Liselerine devam eden öğrenci oranı düşük
    14:57 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: İstanbul'da İmam Hatip Liselerine devam eden öğrenci oranı düşük

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'da lise öğrencileri arasında İmam Hatip Liselerine devam edenlerin oranının yaklaşık yüzde 10 civarında olduğunu belirtti. Tekin, Ümraniye'de yapılan Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, eğitimde yapılan gelişmeleri ve okul yapımında yaşanan sorunları anlattı. Ayrıca, Türkiye'de eğitim seferberliği başlatıldığını ve velilerden destek istendiğini vurguladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan:
    14:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na 8 dakikada gidilebilecek.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na 8 dakikada gidilebilecek.

  • Ümraniye'de Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı
    14:56 Ümraniye'de Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı

    Bağışçı Amanetoğlu ailesi ve Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla tamamlanan Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, törenle açıldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Abdullah Ceylan, okulun bağışçısı Hacı Emin Amanetoğlu, kızı Necla Ayar, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı törende konuşmalar yapıldı. Bilal Erdoğan, öğretmenlerin eğitimin yüzde 70'ini oluşturduğunu ve İlim Yayma Vakfı olarak öğretmenlere destek verdiklerini belirtti. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ise, okulun avantajlarından bahsederek, öğrencilere sadece okumak kalacağını ifade etti.

  • Eski Safranbolu Belediye Başkanları AK Parti adayı Büyüközdemir'e destek veriyor
    14:56 Eski Safranbolu Belediye Başkanları AK Parti adayı Büyüközdemir'e destek veriyor

    Eski Safranbolu Belediye Başkanları Mustafa Eren, Mehmet Ceylan, Nihat Cebeci ve Necdet Aksoy, tecrübelerinden yola çıkarak AK Parti Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir'e desteklerini açıkladı. Destek veren eski başkanlar, Büyüközdemir'in Safranbolu'ya önemli değerler katacağını düşündüklerini belirtti. Ayrıca, Büyüközdemir'in genç ve başarılı bir insan olduğunu, Safranbolu'nun gelişmesini isteyen herkesin destek vermesi gerektiğini ifade ettiler. AK Parti iktidarında ilçenin önemli hizmetler kazandığını belirten Aksoy, Büyüközdemir'in gelecek 5 yılda görev almasının Safranbolu için büyük bir şans olacağını vurguladı.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Hizmet Vermeye Başladı
    14:55 Mersin Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Hizmet Vermeye Başladı

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çamlıbel Balıkçı Barınağı karşısındaki yeni binasında hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni binanın hayırlı olmasını diledi. Taş Bina'nın boşaltılmasıyla birlikte belediyenin birimleri eski Marinavista binasında hizmet verecek.

  • Çarşamba'da dolandırıcılık yapan hükümlü yakalandı
    14:54 Çarşamba'da dolandırıcılık yapan hükümlü yakalandı

    Samsun'un Çarşamba ilçesinde dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle 10 yıl 5 ay hapse çarptırılan hükümlü, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.

  • Adana'da devrilen kamyonun sürücüsü itfaiye ekiplerince kurtarıldı
    14:54 Adana'da devrilen kamyonun sürücüsü itfaiye ekiplerince kurtarıldı

    Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında kamyon devrildi. Kazada sıkışan yaralı sürücü, olay yerine yönlendirilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralı sürücü hastaneye sevk edildi.

  • Kar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Üçüncü'nün Cenazesi Pendik'te Defnedildi
    14:54 Kar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Üçüncü'nün Cenazesi Pendik'te Defnedildi

    Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir fabrikada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Kar Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Osman Üçüncü, Pendik'te düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Patlamada 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

  • Hatay'da Hafriyat Kamyonları Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı
    14:52 Hatay'da Hafriyat Kamyonları Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 hafriyat kamyonunun kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kazada araçların kabin kısımları hurdaya döndü. Yaralılar Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


Advertisement