Bataklık Faciasında Acı Detay...çukura Daha Önce Bir İneğin Saplandığı ve Vatandaşlar Tarafından... - Son Dakika
3.Sayfa

Bataklık Faciasında Acı Detay...çukura Daha Önce Bir İneğin Saplandığı ve Vatandaşlar Tarafından...

Bataklık faciasında acı detay...Çukura daha önce bir ineğin saplandığı ve vatandaşlar tarafından kurtarıldığı ortaya çıktıŞANLIURFA - Şanlıurfa'da hayvan gübresi dolu çukura düşen inek sahibi ve vatandaşlar tarafından kurtarıldıktan sonra herhangi bir önlem alınmayan çukura bu kez 3 yaşındaki...

17.04.2019 01:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bataklık faciasında acı detay...Çukura daha önce bir ineğin saplandığı ve vatandaşlar tarafından kurtarıldığı ortaya çıktı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da hayvan gübresi dolu çukura düşen inek sahibi ve vatandaşlar tarafından kurtarıldıktan sonra herhangi bir önlem alınmayan çukura bu kez 3 yaşındaki kız çocuğu düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Siverek ilçesine bağlı Fırat Mahallesi hayvan pazarında meydana geldi. İddiaya göre, hayvan pazarında arkadaşlarıyla oyun oynayan 3 yaşındaki M.Ç. isminde ki kız çocuğu, 80 santim derinliği bulunan hayvan gübresi dolu bataklığa düştü. M.Ç.'nin arkadaşlarının çığlıkları üzerine çevrede bulunan vatandaşlar yardıma koşarak, küçük kızı düştüğü çukurdan çıkardı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde küçük kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

Aynı batağa saplanan inek kurtarıldı

Olaydan birkaç gün öncesinde ise aynı bataklığa bir ineğin de saplandığı ortaya çıktı. İnek sahibi ve vatandaşlar tarafından ineğin sağ salim bataktan kurtarıldı. İneğin kurtarılma görüntüleri ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bataklık Faciasında Acı Detay...çukura Daha Önce Bir İneğin Saplandığı ve Vatandaşlar Tarafından...
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bataklık Faciasında Acı Detay...çukura Daha Önce Bir İneğin Saplandığı ve Vatandaşlar Tarafından... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Siirt'te 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Ankara'da Yakalandı
    15:48 Siirt'te 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Ankara'da Yakalandı

    Siirt'te 18 yıl önce işlenen cinayete karışan ve firar eden zanlı, Ankara'nın Keçiören ilçesinde yakalandı. Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu tutuklanan zanlı, adli makama sevk edildi.

  • Konya Beyşehir'de 5 Katlı Apartmanın Çatı Katında Yangın Çıktı
    15:39 Konya Beyşehir'de 5 Katlı Apartmanın Çatı Katında Yangın Çıktı

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni olarak yıldırım düşmesi değerlendirildi. Yangın sırasında evde kimsenin olmadığı ve mutfak eşyalarının zarar gördüğü belirtildi.

  • Marmaris'te Fırtına ve Hortumun Etkisi Güvenlik Kameralarına Yansıdı
    15:27 Marmaris'te Fırtına ve Hortumun Etkisi Güvenlik Kameralarına Yansıdı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün gece başlayan ve bugün sabaha karşı etkisini gösteren fırtınanın ardından çıkan hortum sebebiyle Marmaris Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin birimlerinde meydana gelen hasar anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Hortum sonrasında yaşanan olaylarda yaralanma olmazken, güvenlik kameralarının görüntülerinde fırtınanın şiddeti, hortumun gelerek ortalığı yıkması ve yağmurun şiddeti yer aldı.


Advertisement