Meteoroloji Akdeniz'in İç Kesimleri İçin Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji Akdeniz'in İç Kesimleri İçin Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı Yaptı

Meteoroloji Akdeniz\'in İç Kesimleri İçin Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı Yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Akdeniz Bölgesi’nin iç kesimlerinde (Toroslar) kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı. Yapılan uyarıda; Akdeniz Bölgesi’nin iç kesimlerinde (Toroslar) kuzey yönlerden kuvvetli fırtına beklendiği, ulaşımda olabilecek aksamalara karşı vatandaşların tedbirli olmaları istenildi.

25.12.2022 14:50  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Akdeniz Bölgesi'nin iç kesimlerinde (Toroslar) kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı. Yapılan uyarıda; Akdeniz Bölgesi'nin iç kesimlerinde (Toroslar) kuzey yönlerden kuvvetli fırtına beklendiği, ulaşımda olabilecek aksamalara karşı vatandaşların tedbirli olmaları istenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarından itibaren Akdeniz Bölgesi'nin iç kesimlerinde (Toroslar) yaşanacak kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları için uyardı. Meteoroloji açıklaması şöyle:

"26.12.2022 Pazartesi günü rüzgarın, Akdeniz Bölgesi'nin iç kesimlerinde (Toroslar) kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/saat), yüksek kesimlerde zaman zaman hamleli kuvvetli fırtına (80-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getirebileceği ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Meteoroloji Akdeniz'in İç Kesimleri İçin Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement